DOVOLENÁ VE STÍNU DROG! Adamcová mlčí kvůli Babišovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

DOVOLENÁ VE STÍNU DROG! Adamcová mlčí kvůli Babišovi

Bývalá moderátorka a nová mluvčí Úřadu vlády ČR Jana Adamcová
Bývalá moderátorka a nová mluvčí Úřadu vlády ČR Jana Adamcová (Profimedia.cz)

Mluvčí vlády Jana Adamcová (49) odletěla zcela sama do jihoamerické Kolumbie. Má zde údajně cestovat také po místech spjatých s narkobaronem a organizátorem stovek nájemných vražd Pablem Escobarem (†44). To chce odvahu!

„Nevěděla jsem, do čeho jdu, i když jsem věděla, proč. Ale netušila jsem, co to se mnou udělá a jak moc mě bude bolet loučení a odjezd. Ale nechávám tady velký kus sebe a hodně si s sebou odvážím. A určitě o tom napíšu, až si to v sobě zpracuju a až nastane ten správný čas,“ okomentovala dobrodružnou cestu do nebezpečné země Jana Adamcová na sociální siti.

Vondráčková promluvila o potratu s Plekancem! A první slova o rozvodu manželů

Video se připravuje ...

Tisková mluvčí vlády v zemi nechvalně proslulé kokainem podle Expres.cz cestuje i po stopách zdejšího zločince Pablo Escobara (†44). Zveřejnila totiž snímek z hotelu, kde vláda v devadesátých letech zadržovala Escobarovu rodinu. „Jana má v Kolumbii své zájmy, nebyla to jen dovolená,“ tajnosnubně tvrdí na zmíněném webu stran přesného účelu pobytu Adamcové dobře informovaný zdroj. A  záhadu neobjasnila ani sama cestovatelka: „Vzhledem ke svému zaměstnavateli o tom ještě nechci mluvit."

Janu Adamcovou opuštějí kvůli Babišovi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.