Krize u Adamcových graduje: Režisér nemůže ženě přijít na jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krize u Adamcových graduje: Režisér nemůže ženě přijít na jméno!

Jana a Jiří Adamcovi
Jana a Jiří Adamcovi (Foto: Profimedia.cz, archiv J. Adamcové)

I když rozvod zatím stopli, na jejich vztah to nemělo žádný vliv. Ba naopak! Ještě víc ochladl a Jiří Adamec (74) si dokonce veřejně utahuje ze své ženy Jany Adamcové (50). Ani prý netuší, jaké jméno teď bývalá moderátorka a mluvčí vlády užívá.

Režisér nemohl chybět na premiéře muzikálu Ostrov pokladů v Divadle Broadway. Hraje v něm jeho dcera a Adamec se tam měl s Janou potkat, aby podpořili svého potomka. Jiří se dlouho nemohl dočkat manželky, proto dal její lístek uvaděčce. „Přijde Adamcová nebo Nováková, nevím, co používá,“ řekl k tomu stroze. Je vidět, že své stále ještě ženě Janě nemůže přijít na jméno. Neví, jaké příjmení používá, ale ani to, že je nemocná, a proto na premiéru jejich dcery Jasmine Anny (13) přijít nemohla.

Krize se objevila v roce 2019. Spouštěčem byla nejspíš ponorková nemoc. Režisér netočil, Jana byla taky doma a neštěstí bylo hotovo. Neshody vyvrcholily tím, že Jana s dětmi zůstala v řadovém domě na Hanspaulce a Jiří se odstěhovatl o pár kilometrů dál do Dejvic. Nic se nezlepšilo, ani když šla Jana do práce. „Jirka se na všechno ptal, jak se pouští voda, sporák, jaké jsou bezpečnostní kódy,” postěžovala si moderátorka s tím, že letos rozvod pozastavila. „Máme za sebou s Jiřím první část rozvodu. Druhou část rozvodu jsem pozastavila z velmi osobního zdravotního důvodu, o kterém teď nechci mluvit. Proto jsem to zatím nechala být. Uvidíme, co bude dál,“ řekla Jana s tím, že návrat k manželovi rozhodně nechystá.

Jiří Adamec: Radan Dolejš našim projektům dával duši

Video se připravuje ...

Dcera Jasmine: Má za sebou už 10. premiéru

Jasmínka není žádná začátečnice. Byla to pro ni už desátá jubilejní premiéra. V roce 2017 debutovala v muzikálu Čas růží v karlínském divadle a ve stejném roce se v Plzni představila pod tátovou režijní taktovkou v představení Marilyn (Překrásné děcko). Další role ztvárnila jak v Česku, tak v Americe, kam jezdila s bratrem a rodiči na letní byt. Papoušek, kterého představuje v Divadle Broadway v muzikálu Josefa Laufera (82) a Zdeňka Hrubého (50) Ostrov pokladů, jí přinesl krásný pestrobarevný kostým. Na jevišti ji díky tomu nikdo nepřehlédne. „Je v něm vedro,“ postěžovala si Jasmine. Není divu, když má v roli i tanec. Určitě si časem zvykne.

Papoušek a opička

Dcera známého režiséra a moderátorky není jedinou dětskou hvězdou představení. Opičku hraje Adélka Hesová (6), jejíž maminka je také moderátorka a tatínek kameraman. Holčička má i televizní zkušenost. V seriálu ZOO na Primě představuje malou Sofii. Na dotaz, jestli chce být herečkou, odpověděla: „Já už herečka jsem.“

Zpíval pro Pilarku

Představitel piráta Jacoba, který na ostrově najde lásku, myslel celou dobu na Evu Pilarovou (†80). Právě ona si před osmi lety všimla, že tehdy třináctiletý Tomáš Ringel pěkně zpívá. Vystoupila s ním dokonce ve slavné Lucerně. I díky ní nyní Tomáš dobyl jeviště Broadwaye.

Jiří Adamec o svém manželství: Náš vztah prochází vývojem, ale nerozvádíme se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 3. 2022 • 23:23

Jak si můžou ty ženský brát chlapy o jednu generaci starší nikdy nepochopím, ani nechci.Dost je to odporný

veselabublinka
29. 3. 2022 • 12:14

Jana je chytrá, čeká až zaklepe bačkorama.

zuzakirsch
29. 3. 2022 • 07:14

Krize nastává, když už ani viagra nezabírá.

mbmb
29. 3. 2022 • 06:45

Zase Žabák a jeho Escobara fuj lide

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.