13letá dcera manželů Adamcových: DOBÝVÁ AMERIKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

13letá dcera manželů Adamcových: DOBÝVÁ AMERIKU!

Malá Jasmine s maminkou Janou.
Malá Jasmine s maminkou Janou. (Foto Aha! – David Kundrát, ara)

Jeviště pražského Divadla Broadway, kde hraje v muzikálu Ostrov pokladů, jí už bylo těsné. Jasmine Anna Adamcová (13) získala titulní roli v muzikálu Shrek v Miami. V rodině režiséra Jiřího Adamce (74) se oslavuje uskutečnění amerického snu.

Premiéra je už v úterý. Maminka Jana Adamcová(50) je nadšená. „Děti tady hrály divadlo už od roku 2015, ale poslední tři roky jsme kvůli covidu v Miami nebyli,“ řekla deníku Aha! moderátorka a bývalá mluvčí vlády. 

Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara

Video se připravuje ...

„Letos se po tak dlouhé době Jasmínka návratu na Floridu kupodivu docela bála. Když odjížděla naposledy, bylo jí deset. Ale jakmile vystoupila z auta, všichni ji obklopili, objímali a obavy se rozplynuly,“ popsala Adamcová první chvíle po dlouhé absenci na americké půdě. Do dcery vkládá velké naděje, ale přece jen hlavní role prý všem vyrazila dech. „Jediná cizinka mezi samými Američany,“ říká pyšná máma. Její dcera mluví anglicky jako rodilá mluvčí.

Z role do role

Jasmine je už ostřílená dětská herečka. Začínala v muzikálu Čas růží, hrála v Plzni v Marilyn, v Billym Elliotovi a nyní představuje papouška v Ostrově pokladů. Několik rolí už má za sebou i v Miami.

Jiří Adamec: Radan Dolejš našim projektům dával duši

Video se připravuje ...

Bráška se přidá

Jasmínčin bráška Daniel (16) má taky plán. Příští rok chce ve stejném americkém divadle dělat asistenta režie nebo produkce. Ti se prý většinou rekrutují z řad dětských herců, kterým divadlo učarovalo.



Přečtěte si
yokky
14. 8. 2022 • 15:49

😨😨😨😨😨😨😨do ameriky neee,tam jsou zli lide☹­☹☹☹☹☹☹­😥😥😥😥😥😥­😥😥🥵🥵🥵🥵­🥵😂😂😂😂😂­😂😂😂

Jelimanek
14. 8. 2022 • 13:27

Každý dítě co si jeden z rodičů někdy zahrál "štěk" nebo "křoví" v ochotnickým divadle se už cítí být povoláno stát se hercem, hérečkou nebo nějakým umělcem z povolání. Za chvíli tady už budeme mít víc "umělců" než inštalatérů 🤔

zzzuanka
13. 8. 2022 • 16:52

Titulní roli? 13 letá holčina bude hrát Shreka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.