Jiří Adamec a jeho Jana po krachu manželství: ZVRAT V JEJICH VZTAHU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adamec a jeho Jana po krachu manželství: ZVRAT V JEJICH VZTAHU!

Režisér Jiří Adamec (74) po rozchodu s manželkou: Vysmívá se jí před lidmi?!
Režisér Jiří Adamec (74) po rozchodu s manželkou: Vysmívá se jí před lidmi?! (David Kundrát)

Manželé Adamcovi jsou už víc než dva roky od sebe, a dokonce se u soudu řešil rozvod. Ten ale Jana (50) letos v lednu pozastavila z osobních důvodů. Na jejich rozchodu se nic nezměnilo, avšak blížící Vánoce ostré hrany otupily a vše je zase jinak.

Zdá se, že to nejtěžší období už má bývalá sportovní moderátorka za sebou a teď se hlavně věnuje dětem – dceři Jasmíně (14) a synovi Danielovi (16). A na milost zřejmě vzala i záletného manžela režiséra.

Velká rodina

„Na Vánoce budeme spolu všichni – celá rodina i s Jirkou, včetně mých rodičů a mojí kamarádky,“ překvapila Adamcová. „Asi bych neuměla někoho z blízkých nechat o Vánocích samotného. Takže nás bude hodně moc a budeme tam opravdu velká rodina,“ zdůvodnila Jana.

Známá z Floridy

Nejkrásnější svátky v roce letos stráví v Praze. „Na Štědrý den a týden poté u nás bude Jasmínčina kamarádka z Floridy. Je to její nejlepší kamarádka. Loni Jasmínka letěla sama hned po Štědrém večeru za ní a letos přiletí ona k nám,“ prozradila Aha! Adamcová.

Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím!

Video se připravuje ...

Půjčí jí bundu

Už teď s Jasmínkou přemýšlejí, kam její kamarádku vezmou. „Protože samozřejmě česky nemluví, takže nějaké české atrakce moc nepřicházejí v úvahu. Nejradši bych ji vzala někam za sněhem, ale tím, že je z Floridy, nemá ani zimní bundu. Když tak jí něco půjčíme,“ dodala Jana se smíchem.

Ponožky a levná voňavka

Je jasné, že to u Adamcových bude na Vánoce žít. V domě bude veselo a o dárky nebude nouze. „Nemám v rodině finanční limity na dárky, ale jsme tak nějak domluveni, že my dospělí si dáváme opravdu jen něco symbolického, třeba ponožky nebo levnou voňavku. A opravdu to dáváme hlavně dětem, protože, i když už jsou velké, Vánoce jsou o nich a snažíme se to co nejdéle udržet,“ netají se Jana.

Krize u Adamců: Režisér podle manželky lže! A Krampol přiznal dědičnou nemoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yvetta Zlínská
12. 12. 2022 • 09:57

Paní Adamcové nic nechybí. Je zabezpečená a zajištěná do konce života. Šikovná holka, moc jí přeji, ať se daří jí i celé rodině.

Kykys
11. 12. 2022 • 10:29

S tím bych určitě lezl do bulváru, moje věc a tahle dáma je kvočna, ale sbalit ho ala " zlatykopy "🤪

miroslava13
10. 12. 2022 • 10:53

komediantka, proč s tím leze do Plesku???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.