Drama u Adamcových! Resumé? Čtyři stehy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama u Adamcových! Resumé? Čtyři stehy

Podle posledních informací spolu pár příliš nekomunikuje
Podle posledních informací spolu pár příliš nekomunikuje (David Kundrát)

Zákonná manželka Jiřího Adamce (74) šokovala snímkem, na kterém má celou ruku ovázanou. Pod něj připsala i děsivý komentář: "Nůžky skončily v mojí ruce." Že by bouřlivá výměna názorů rozvádějícího se páru? 

K přestřelce u Adamcových sice došlo. Jana Adamcová(44) se ale nestřetla s Jiřím Adamcem, nýbrž s nůžkami. 

Jiří Adamec: Radan Dolejš našim projektům dával duši

Video se připravuje ...

„Hrála jsem si na zahradnici. Chtěla jsem z jedné zahradní lampy přendat část, co přebývala, do jiné lampy, kde naopak chyběla. Vzala jsem si na to nůžky, ty skončily v mojí ruce, mám čtyři stehy,“ popsala pro ŽivotvČesku.cz dramatický úraz. „Bohužel je to pravá ruka, takže musím všechno dělat levou a vůbec mi to nejde,“ posteskla si také. 

Adamcová má ruku samý steh

Podle posledních informací spolu pár příliš nekomunikuje. Už dříve jsme vás informovali o kauze, kdy Jana nedorazila ani na představení své dcery z důvodu nemoci, o této skutečnosti však Adamec neměl ani tucha, což bylo patrné, jelikož na ni dlouhou dobu čekal před vstupem. 

Krize u Adamců: Režisér podle manželky lže! A Krampol přiznal dědičnou nemoc

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
11. 5. 2022 • 10:04

Jednak je ošklivá, druhak blbá!Která chytrá ženská bude brouzdat na soc. sítích a dávat tam každkou denní událost?Kolik je jí let nevím,jsem líná to hledat - ale byla mluvčí vlády! Na mluvčího není specializace, leckdy stačí styky.

Kosodrevinka
11. 5. 2022 • 06:52

,, slušná kariéra" - z východu Slovenska do Prahy, roky ,,mámila" režiséra, zrejme vnadmi jasne, chudáčik podľahol...a teraz ona ešte v plnej sile dlho bude... a zabezpečená, ho odkopla, ona je chlap v ženskej sukni a on...život mu prešiel medzi seriálmi, konce sú hrozné a sú o samom, spříznená duše chybí: mít s kým mluvit, s kým se smát, nejlíp hned od rána⛷️⛷️⛷️☀️☀️☀️🌞🌞🌞

kuromrd
10. 5. 2022 • 14:23

Paní Jana je pěkná holka s dobře vyvinutýma dudama, ta si jistě chlapce najde, ovšem děd Adamec bude musiti sáhnout hluboko do kešeně aby sehnal aspoň vysloužilou pečovatelku z domova důchodců.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.