Zraněný Adamec v domově pro seniory! Jana prozradila důvod | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zraněný Adamec v domově pro seniory! Jana prozradila důvod

Manželka Jiřího Adamce nemohla jinak, Jiřího převezla do domu s pečovatelskou službou
Manželka Jiřího Adamce nemohla jinak, Jiřího převezla do domu s pečovatelskou službou (Martin Hykl, archiv Blesku)

Režisér Jiří Adamec (75) musel být převezen do domu s pečovatelskou službou, kde si pobyde dobu nezbytně nutnou k zotavení po ošklivém pádu. Manželka Jana přes všechnu snahu péči nezvládla. 

Před dvěma dny se Adamec ošklivě poranil. Přehlédl schod, když šel pro vrtačku a zřítil se. Bohužel už se na nohy postavit nedokázal. „Zlomil si palec na noze a zvrtnul kotník," popsala Adamcová pro Blesk. Bohužel na obou končetinách, takže zůstal odkázaný na pomoc ostatních. 

Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím!

Video se připravuje ...

Úlohu pečovatelky se snažila nejprve zastat Jana, rychle ale zjistila, že je to nad její síly. „Tři dny byl u nás, protože se nemohl pohnout. Jenže já ho po letité operaci zad nejsem schopná zvednout. A u nás se přitom bez schodů nedostanete ani do koupelny, jsme v řadovce, takže je to tu samý schod,“ posteskla si ve vyjádření pro eXtra.cz.

Nezbylo nic jiného, než hledat náhradní řešení. „Na několik dní jsem musela poprosit o pomoc pečovatelskou službu, kde mají bezbariérové podmínky,“ vysvětlila. Zde režisér zůstane do té doby, než se naučí bez potíží pohybovat o berlích.

Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.