Režisér Adamec po úraze: Sám v bytě bez pomoci ženy Jany? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Režisér Adamec po úraze: Sám v bytě bez pomoci ženy Jany?

Jana a Jiří Adamcovi žili spolu 30 let.
Jana a Jiří Adamcovi žili spolu 30 let. (archiv Blesku)

Je to už pár týdnů, co se Jiří Adamec (75) nepříjemně poranil při pádu ze schodů, jeho zdravotní stav si dokonce vyžádal i hospitalizaci v pečovatelském domě. „Na jedné noze si zlomil prst a na druhé si vyvrtnul kotník. Takže se nemůže postavit,“ popsala tenkrát situaci jeho žena Jana s tím, že péči sama nezvládá jednoduše, protože nemá tolik síly. Jak je na tom tvůrce Sanitky teď?

„Řekla bych, že už je docela v pohodě. Na to, jak dlouho měl sádru, a že to byly snad dva měsíce, je to dnes docela dobré. Ještě ale nebyl nikde na rehabilitaci. Já si sice myslím, že by jít měl, ale jemu se nechce. Nutit ho nemůžu, takže to si musí srovnat v hlavě sám,” řekla nyní po osmi týdnech Adamcová pro Kafe.cz. 

Vondráčková promluvila o potratu s Plekancem! A první slova o rozvodu manželů Adamcových!

Video se připravuje ...

Přestože režisérův zdravotní stav ještě zdaleka není na stejné úrovni jako před osudným pádem, zůstává sám ve svém bytě. „Má všude rovnou podlahu a v domě je výtah, takže to zvládá,„ potvrdila Jana. 

Proč ale není nyní ve společném domě na Hanspaulce, kde by měl manželku a případně i dospívající děti blíže po ruce? „U nás v domečku by to měl horší, protože tu podlaha není úplně rovná a jsou tu schody,” vysvětlila Adamcová. 

Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.