Tak to nikdo nečekal: Adamcová a Adamec zase spolu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tak to nikdo nečekal: Adamcová a Adamec zase spolu

Jana a Jiří Adamcovi
Jana a Jiří Adamcovi (Foto: Profimedia.cz, archiv J. Adamcové)

Zahodili válečné zbraně a teď si užívají Vánoce - všichni spolu. Ačkoli je manželství Jany Adamcové (50) a Jiřího Adamce (74) trvale rozvráceno a pár žije už dlouhou dobu odděleně, Jana udělala vstřícný krok. 

„Na Vánoce budeme spolu všichni celá rodina i s Jirkou, včetně mých rodičů a mojí kamarádky,“ vyrazila všem dech Adamcová. O jejím vyjádření informoval deník Super.cz. 

Babiš o konci Adamcové coby mluvčí vlády: To se jí musíte zeptat

Video se připravuje ...

mnozí tak hzačali spekulovat o jejich návratu, přeci jen už se trochu obrousily hrany a podle posledních informací spolu stále ještě manželé vycházejí dobře. Zprávy o možném návratu k manželovi ale bývalá vládní mluvčí vyvrátila. „Mám to tak, že bych asi neuměla někoho z blízkých nechat o Vánocích samotného,“ vysvětlila. 

Dokonce se počítá i s předáváním dárků mezi manželi. „My dospělí si dáváme opravdu jen něco symbolického, třeba ponožky nebo levnou voňavku. A opravdu to dáváme hlavně dětem, protože, i když už jsou velké, Vánoce jsou o nich a snažíme se to co nejdéle udržet,“ netají se Jana.

Zemřel Dušan Klein. A Adamcová o vztahu se synem Escobara

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.