Rozvod se blíží? Adamec už nepřespává doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozvod se blíží? Adamec už nepřespává doma!

Jiří a Jana Adamcovi
Jiří a Jana Adamcovi (Foto: K. Kopáč, A. Malachovský, archiv J. Adamcové)

O krizi mezi vládní mluvčí Janou Adamcovou (48) a režisérem Jiřím Adamcem (72) si štěbetají vrabci na střeše. Jiří dokonce občas opouští vilku na pražské Hanspaulce a tráví noci v Dejvicích.

„Jen se snažím pronajmout volný byt,“ bránil se režisér. Stojí si na tom, že jde u něj pouze o byznys. „Vodím tam lidi, kteří mají o pronájem zájem,“ dodal Adamec. Podle něj taky zatím využívá v bytě, který patří manželům, zařízenou pracovnu. Jeho žena Jana se ke krizi jejich manželství nevyjádřila.

„Nezlobte se, nebudu mluvit,“ řekla pouze. „Naordinovali si s Janičkou jakýsi odpočinek jeden od druhého a celkem to funguje,“ řekl deníku Aha! zdroj z jejich blízkosti. O problémech manželů Adamcových se v kuloárech hovoří už skoro dva roky. A když Jana nastoupila do nové práce, všechno se jen zhoršilo. „Musím být k dispozici téměř nepřetržitě, takže domácnost a děti spadly na Jirku. Ale jak jsem se o všechno léta starala jen já, tak on nic neví,“ popisovala mluvčí loni v létě, když vyšlo najevo, že se jejich manželství otřásá v základech.

Jiří Adamec: Neumím se smířit s tím, že o Gottovi mluvím v minulém čase...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
12. 4. 2020 • 19:34

Na každého lumpa dojde. I na ulhaneho oligarchu a starce z LDN Lany

1pravda1
12. 4. 2020 • 18:09

Janička ho odtáhla od rodiny a on se nechal, ani děcka z bývalého vztahu s ním nemluví, skončí jako kůl v plotě, nesympatický chlap, Janička už se jistě poohlédla po nějakém bohatém politikovi, denně je jako mluvčí vlády se spoustou chlapů... Mátlová - taky opustila Janečka, brrr vydržela to dlouho, peníze fakt musí stát za to, ale ten si ji nevzal, takže řekne ahoj a nabrnkla si Soukupal ředitele tv Barrandov... mladší, hezčí, bohatý... a Janička jistě udělá totéž, až na to, že ona je dost sebestředná stejně jako její manžílek...

alusinek
12. 4. 2020 • 11:47

Většina těhle obstarších milovníků tomu věří,že je ty mladší ženy miluj?.Bohužel možná ze začátku to tak vypadá,ale pak to dopadne úplně jinak.Musí trochu taky přemýšlet mozkem,své bývalé ženy odkopnou i s dětmi a je jim přáno,aby takto dopadli a co jich takových troubů je Ona mu Janička ještě ukáže až se bude dělit majetek,to bude koukat.To není jen nějaká pauza mezi nimi,to bude rozchod,chudáci děti.

mbmb
11. 4. 2020 • 17:45

delphina exatktne !!!

Uživatel_5404086
11. 4. 2020 • 17:37

Podprůměrná televizní moderátorka odtáhla tátu od dětí a užívala si jeho peněz. No, teď se to trochu zvrtlo..Stává se

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.