Manželství Adamcových v těžké krizi: Definitivní konec?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Manželství Adamcových v těžké krizi: Definitivní konec?!

Manželé Jiří a Jana Adamcovi prý procházejí krizí.
Manželé Jiří a Jana Adamcovi prý procházejí krizí. (Foto: K. Kopáč, A. Malachovský, archiv J. Adamcové)

I když bylo jejich manželství doposud idylické, jen co se obrátily role a Jana Adamcová (47) se naplno vrátila do pracovního procesu, zatímco Jiří Adamec (71) ji vystřídal ve velké míře v domácnosti, vše se prý prudce zhoršilo, a jestli to jejich manželství vydrží, bude nejspíš trochu zázrak. Co se děje?

Nabízí se, že na vině je velký věkový odstup, který se teď začíná ve větší míře projevovat. Příznivě se určitě neodráží na jejich vztahu ani extrémní vytížení, do něhož se Adamcová jako tisková mluvčí vlády dostala. Bývalá moderátorka ale podle Blesku připustila, že problémy začaly už dříve, ve chvíli kdy legendární režisér ztratil práci a ona byla ještě s dětmi doma. Logicky si tak lezly na nervy.

Práce jako spása

Nabídka od Babiše pak pro ni byla spíše spásou. Hádky se zmírnily. „Všechno se to vyřešilo mou prací. Už s Jirkou nejsme čtyřiadvacet hodin denně,“ přiznala jeho o mnoho mladší manželka. Navíc jako tisková mluvčí musí být k dispozici téměř nepřetržitě, proto jí nezbývá čas na hlouposti. A vypadá to, že to vážně funguje. „Letos jsme dokonce spolu v Americe byli všichni čtyři jen tři týdny, protože jsem už měla pouze dovolenou. Musela jsem se vrátit, Jirka tam s dětmi zůstal o něco déle,“ přiznala.

Věk jako komplikace

Věkový rozdíl ale také oba začínají pociťovat významněji, než tomu bylo dříve. 24 let je zkrátka celá jedna generace. „Ty nůžky se léty opravdu trochu víc otevřely,“ přiznala Blesku Adamcová. Režisér ale manželskou krizi zlehčuje: „Žena někde řekla, že si občas lezeme na nervy. To je ale normální,“ vzkázal z USA Adamec, který situaci tak černě podle svých slov rozhodně nevnímá.



Přečtěte si
libormer
22. 8. 2019 • 16:41

To jí nedocházelo, že bude potřebovat ještě dlouho projíždět a on už nebude moct? Stejně ji neuhlídá, zvláště teď, co ona musí "makat" i po nocích....

herecka
22. 8. 2019 • 15:44

Měla by se "držet svého kopyta" a vrátit se do zpráv.... Coby mluvčí to tedy žádná hitparáda není.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.