Babiš opět ve špitále: PLASTIKA OBLIČEJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Babiš opět ve špitále: PLASTIKA OBLIČEJE!

Andrej Babiš
Andrej Babiš  (Foto Aha! – Jakub Poláček, Reuters, ﷯Česká zbrojovka Uherský Brod)

Okolí ho nepoznává. Expremiér Andrej Babiš (67, ANO) za poslední dobu zhubl kvůli zdraví víc než 10 kilo. A k tomu před týdnem podstoupil plánovanou operaci očních víček.

Expředseda vlády CNN Prima News potvrdil, že operace, kterou podstoupil minulý týden, neměla nic společného s jeho hospitalizací v pražském IKEM. „Zákrok jsem dlouho plánoval. Teď v opozici si dávám do pořádku tělo. Ze zdravotních důvodů jsem si nechal odstranit převislou kůži na horních a dolních víčkách,“ prohlásil včera Babiš, který musí nosit tmavé brýle a obklady.

Výrazné zhubnutí i hospitalizace vyvolaly otázky o zdraví šéfa hnutí ANO. Sám Babiš se ale podle svých slov cítí dobře, i když prozradil, že mu lékaři nařídili dietu. „Jím teď rohlíky, kašovitou stravu a vývary,“ uvedl s tím, že problém se střevy, které ho trápily, se už lékařům podařilo odstranit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.