WOW! Povedená proměna Alex Mynářové: NOVÝ CHLAP? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

WOW! Povedená proměna Alex Mynářové: NOVÝ CHLAP?

Manželka kancléře Vratislava Mynáře Alex se svěřila s problémem
Manželka kancléře Vratislava Mynáře Alex se svěřila s problémem (Archiv Blesku)

Ahoj léto, ahoj dlouhé kadeře! Moderátorka Alex Mynářová (38) se rozhodla pro radikální změnu a dlouhé vlasy, které jí zdobily dlouhá léta, poslala nekompromisně k zemi. 

Krásné lesklé vlasy, které sahaly do půli zad, jsou minulostí. Teď je tady nová Alexandra v sexy mikádu pečlivě srovnaném s bradou.  „Synové mě už neskalpují," pochvaluje si moderátorka svoji proměnu. „V koupelně také trávím méně času," říká.  

Nový sestřih moderátorce ubral léta

Alex Mynářová se stala průvodkyní po Pražském hradě

Její nové já sklízí úspěchy a komplimety od fanoušků se hrnou jako tsunami. „Ty vlasy jsou super", „Moc vám to sluší", „Omladilo vás to" a podobné komentáře zaplavily moderátorčin Instagram.  Dokonce i chroničtí rýpalové, kteří se celé dny baví jízlivými poznámkami, které pálí z několika profilů na zdi známých osobností, nemohli neuznat, že to Alex sluší: „Krátkými vlasy jste se konečně zbavila vizáže stárnoucí prostitutky," napsal například jeden z nich. 

To, zda radikální změna znamená i radikální střih v životě moderátorky a manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře, popřela. Vše je prý v nejlepším pořádku, její osobní život je dohladka učesaný.

Mynář, Mynářová: Co o sobě řekli?



Přečtěte si
AliAlice
26. 5. 2022 • 15:05

bello...

blamal
9. 8. 2021 • 10:37

Prima kačeří zobák🤣🤣🤣🤣🤣🤣

konvalinka34
5. 8. 2021 • 08:02

-bello-
👌👍

-bello-
4. 8. 2021 • 23:39

Není to žádná Alex, je to Alexandra, tedy SAŠENKA co si vzala o hlavu menšího dědka.A ten se na každé jejich prezentaci chová, jak nadupaný tetřev.
Dvojka k pohledání .A jak nejsem ovce a nejdu se stádem proti prezidentovi , tak za volbu a urputné udržování Mynáře ve funkci si to u mě rozlil. (Ne za Rusko, Čínu, z kterých můžeme těžit, ale za tu veš -Mynáře

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.