Mynářovi se strachují a radují: Alex je zase těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Mynářovi se strachují a radují: Alex je zase těhotná!

Alexandra Mynářová s manželem Vratislavem
Alexandra Mynářová s manželem Vratislavem (Foto: Ladislav Krivan)

Malý Vráťa Mynář junior bude mít sourozence. Zprávy o druhém potomkovi potvrdila manželka hradního kancléře, moderátorka Alex Mynářová (35). Jenže radost s u ní i u manžela Vratislava (51) mísí se strachem… 

V jedenapadesáti letech se kancléř podle všeho stane podruhé otcem. „Ano, mám znovu naději,“ svěřila webu Sedmička.cz Mynářova žena Alex. Žádné další podrobnosti ale moderátorka sdělit nechtěla. „Jsem plná strachu a obav. Asi víte, co se nám loni stalo. Proto se teď nechci blíže vyjadřovat,“ napsala jen Aha!

O holčičku přišli

Pověrčivost? Pravdou je, že loni v létě Mynářová přiznala, že v pátém měsíci přišla o nenarozenou dceru. Také téměř čtyřletý syn Vratislav, kterého s Mynářem má, neměl úplně hladkou cestu. Narodil se předčasně, navíc císařským řezem. Dnes se však má čile k světu. „Každý den s ním je zábavný a zajímavý. Těžko se mi vyhodnocuje, co udělá nejzajímavějšího nejzábavnějšího,“ řekla ještě Sedmičce Alex.

Přečtěte si
lissssssii...@...
8. 3. 2019 • 18:09

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.