O životě se slavným režisérem: Adamcová 10 let trpěla v manželství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

O životě se slavným režisérem: Adamcová 10 let trpěla v manželství

Jana Adamcová promluvila o pozadí rozvodu.
Jana Adamcová promluvila o pozadí rozvodu.  (archiv Blesku)

Moderátorka Jana Adamcová (51) překvapila! Poprvé promluvila o tom, co stálo za rozpadem manželství s režisérem Jiřím Adamcem (75). Roli prý sehrál nejen věkový rozdíl, ale i její poddajnost.

Manželství, ze kterého vzešly Jasmína (15) a Dan (17), je konec. Spekulovalo se, že za krachem vztahu byla Janina vytíženost v době, kdy byla mluvčí vlády Andreje Babiše (69). To ale v rozhovoru pro eXtra.cz Adamcová vyvrátila. Roli prý sehrála řada faktorů. Víte, ty nůžky se nějak rozevřely, na našem vztahu se podepsal věkový rozdíl. I to, že jsem do určité míry submisivní typ a umím věci dlouho snášet,“ řekla moderátorka.

10 let nefunkční

Že manželství nefunguje, věděla Adamcová zhruba 10 let. Donekonečna ale potichu trpět nešlo. „Pochopila jsem, že se musím rvát trošku sama za sebe a za to, jak co cítím. I teď poslední dobou ještě dobíhaly některé věci, které jsem v sobě nosila, takže jsem upadla do deprese. Ale už je to naštěstí za mnou,“ dodala otevřeně.

3 roky odloučení

Navzdory všem potížím ale život s Adamcem nebyl špatný. I proto Jana s odchodem váhala tak dlouho. „Uvnitř jsem věděla, že jsem se spoustou věcí v rozporu, že to nejsem já a že mi nevyhovují. Vím, že kdybych možná bývala ty věci řešila dřív, tak možná k tomu odloučení nedošlo,“ svěřila se Adamcová. V odloučení žijí manželé zhruba 3 roky, rozvod se ale ani v dohledné době konat nebude.

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni

Video se připravuje ...

Utrpení ve zlaté kleci?

„Vážila jsem si toho, jak žiju, jak je všechno fajn,“ uvedla Adamcová. Přestože žila v luxusu, o kterém se mnohým z nás ani nezdá, nebyla šťastná. Adamec má hodně nemovitostí. Vlastní vilu na Hanspaulce, několik bytů v pražských Dejvicích a řadový dům, kde rodina žila pohromadě. Přestože režisér řadovku nazývá pastouškou, nabízela rodině veškerý luxus. Výjimkou nebyly ani pravidelné cesty na Floridu, kde manželé také mají nemovitost. Ani to ale nestačilo, aby manželství vydrželo a rodina zůstala pohromadě.



Přečtěte si
Jin Stastna
12. 4. 2024 • 05:47

Dostala co chtela a odkopla ho. Mela si vekovy rozdil uvedomit drive nez ho oskubala a odkopla. Je hnusna. Uvnitř i znejska…

AHel
20. 12. 2023 • 17:03

No jo, je to starý dědek a hnusí se jí, to ovšem je out, když je to otec jejích dětí. Špatná vizitka.

Květa Korchová
19. 12. 2023 • 08:39

Chudinka ukřivděná! Ona v nadstardtním luxusu trpěla?? Ona muselá, se ptám? Proč v takovém vztahu zůstávala? Byla duševně zaostalá, nebo zlatokopka?? Nyní, protože po ní žádná poptávka a mediální zájem není, bude se zviditelňovat fňukáním, sebelitováním a duševním sebetrýzněním se.. Vše se mediálně dobře prodá a zase se dobře uživí. Hlavně, aby nemusela pracovat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.