Poslední přání Jiřího Adamce: Dožít jako... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Poslední přání Jiřího Adamce: Dožít jako...

Jiří Adamec se odstěhoval ze společné vily
Jiří Adamec se odstěhoval ze společné vily (Archiv Blesku)

Manželství Jiřího a Jany (52) Adamcových se už několik let otřásá v základech. Po ošklivém pádu ze schodů v rodinné vile na Hanspaulce, při němž si zlomil kotník na pravé noze, žije sám. Třebaže mají s manželkou rozepře, režisér stále věří, že dožije společně s rodinou.

Ještě loni Jiří Adamec ve vile bydlel, ale po pádů ze schodů, při němž si na pravé noze zlomil kotník, byl převezen do léčebny, kde mu nohu dali dohromady. Chodit po schodech ve vile tehdy zkrátka nemohl. „Už je to zahojené, tak chodím bez berlí. Roky běží, stárnu, ale jde to,“ tvrdí. Ovšem v luxusním domě teď nebydlí. Ospustil ho, i když nerad. „Trochu jsme se v rámci rodiny rozkmotřili. S dětmi ne, ale s manželkou. Nebydlím s nimi v rodinné vile na Hanspaulce, ale v bytě nedaleko domu. Prostě žijeme život, který nám je dopřán,“ svěřil se Adamec.

Jiří Adamec: Radan Dolejš našim projektům dával duši

Video se připravuje ...

Společné bydlení manželkou Janou a jejich dětmi Danielem (17) a Jasmínou (14) mu ale velmi chybí. I tak je rád, že bydlí nedaleko a díky tomu prý rodinu vídá skoro každý den. Přesto má jedno velké přání. Možná poslední. „Chtěl bych žít spokojený rodinný život a v podstatě tak dožít. Nevím, zda je cesty zpět. Rozvedení nejsme a já nemám zájem se rozvádět,“ řekl ještě režisér, který už roky nic nenatočil. Říká, že o něj není zájem...

Přišel sám a pookřál

Režíroval všechny přímé přenosy od roku 1989, stál u zrodu Miss ČR, a tak na jejich srazu nemohl chybět. „Tohle je všechno můj svět, jsou to missky, které jsem uvedl do světa a mám radost z toho, že kvetou, jak kvetou,“ řekl Aha! Adamec, který na večírek dorazil sám. Nicméně bylo vidět, že se ve společnosti přátel cítí skvěle. Pookřál.

Jana Adamcová: Na Bídnících po dlouhé době ukázala syna! Takhle vyrostl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iveta Novotná
16. 4. 2024 • 13:15

Oba věděli, kolik jim je let a znali věk. rozdíl i své povahy díky 11 letům chození, tak si nyní nemají nač stěžovat. Ona se nerozvede, protože by nedědila, zůstane jí krásná vila, atd. Byla a je dobře zabezpečená, včetně dětí, o kterých říká, že svého tátu vnímají jako dědu, no taky by jím mohl klidně být. Ale patří jim to oběma, není proč plakat nad rozlitým mlékem.

velkaperla
13. 4. 2024 • 19:33

Adamcov. á uvádí, že 10 let trpěla v manželstvi., ale že ho 11 let uhánéla než se rozvedl a opustil svou rodinu, o tom nemluví. Pomohl ji ke kariéře, financne a majetkove ji zajistil. Jako režisér byl dobrý, ale jako chlap to byl vúl.

Uživatel_5814161
13. 4. 2024 • 10:57

... a z těch schodů jsem náhodou spadnul sám od sebe a stará mě vůbec nenasazuje parohy jinde. A vůnec u nás nedochází k pasivnímu týrání.

qwerta
12. 4. 2024 • 14:25

qwerta
12. 4. 2024 • 14:25

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.