Strach o Adamcovou: Šílený úbytek váhy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Strach o Adamcovou: Šílený úbytek váhy

Jana Adamcová na Muži roku
Jana Adamcová na Muži roku (P. Machan, Instagram)

Manželka režiséra Jiřího Adamce (75) a bývalá mluvčí vlády Jana (52), výrazně pohubla! Není divu, že když se objevila na premiéře muzikálu Bídníci, vyvolala obavy okolí o své zdraví. 

Vyčerpání, psychické problémy, nebo snad vážnější onemocnění? Přeci jen toho měla současná asistentka poslance Růžičky moc, a to nejen v práci. Několik měsíců nazpět například napomáhala se zotavením po nepříjemném pádu i svému stále ještě manželovi Jiřímu.

Jana Adamcová: Na Bídnících po dlouhé době ukázala syna! Takhle vyrostl!

Video se připravuje ...

Jak ale vysvětlila, za úbytkem hmotnosti nemoc nestojí. „Za dva měsíce se mi podařilo zhubnout deset kilo. Bylo to úmyslné, nebojte, nejsem nemocná. Naopak jsem v pořádku víc, než jsem kdy byla. Rozhodla jsem se udělat ve svém životě leccos, mentálně i fyzicky,“ uvedla pro Super.cz.

„Nikdy jsem nebyla zvyklá jíst obrovské porce, ale teď jsem je ještě zmenšila. Jsou to vlastně spíš takové jednohubky, které si dám každou hodinu. Klidně deset nebo patnáct. Takhle mi to vyhovuje. Ještě bych chtěla tak čtyři nebo pět kilo sundat, abych měla nějakou rezervu,“ dodala odhodlaně. 

Babiš o konci Adamcové coby mluvčí vlády: To se jí musíte zeptat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bella.
20. 2. 2024 • 00:21

Otrok své diety.Jíst každou hodinu, kdo by tohle hlídal? A vůbec, kdy si žaludek a střeva odpočinou?
Měla by se trochu ostříhat, na hlavě toho moc nemá a vlasy zničené.Jak ona, tak stará Žilková - tam platí, že staré nemají mít vlasy a la víly ( jenže to jim nevysvětlíš! )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.