Adamcová po kolapsu: Zůstaly jí jen jizvy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamcová po kolapsu: Zůstaly jí jen jizvy

Adamcová se potýkala se syndromem vyhoření
Adamcová se potýkala se syndromem vyhoření (D. Kundrát, P. Machan, M.Hykl, M. Pátek)

Moderátorka a bývalá mluvčí Andreje Babiše, Jana Adamcová, nedávno oslavila padesátku. Ta pro ni byla doslova zlomová. Prožila totiž jedno z psychicky nejnáročnějších období.

Přišlo to krátce po nemoci Jiřího Adamce, o kterého se Adamcová snažila postarat, jak nejlépe to dokázala. Tento fakt však ubral síly hlavně jí samotné. Skončila naprosto vyčerpaná.

„Někdy dokáže život překvapit. Tak moc, až vás to povalí na zem a nenechá vás zvednout. Někdy je těch ‚překvapení‘ tak moc najednou, že už se vám zvedat ani nechce. Že se vám nechce vstát z postele,“ řekla k náročnému období pro Blesk. 

Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím!

Video se připravuje ...

Syndrom vyhoření ji na dlouhou dobu uvěznil v domě, přestala vycházet a posléze i komunikovat. „Když se pak přesto zvednete a konečně se odvážíte vyjít ven, je na vás ta změna znát. Protože šrámy se zahojí, ale jizvy zůstávají,“ dodala. 

Aktuálně se cítí mnohem lépe a těší se i na novou pracovní výzvu. Přiznává však, že se na ni toto období podepsalo. „Už nejsem stejná. Jsem ráda za každou jizvu, protože mi otevřela oči. I když v očích jsou ty jizvy vidět nejvíce. Jsem na každou z nich pyšná, protože ze mě udělaly jiného člověka,“ tvrdí s pokorou. 

Babiš o konci Adamcové coby mluvčí vlády: To se jí musíte zeptat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
martinfruhaufm
31. 8. 2023 • 14:01

Normálnímduševní nemoc objevující se u zlatokopek

Jiří Zvěřina
30. 8. 2023 • 19:41

Ale ona si přeci brala jeho peníze....

Uživatel_973012
30. 8. 2023 • 16:42

Na 50 let vypadá hodně staře.

Květoslava Velanova
30. 8. 2023 • 16:37

Co k tomuto manželství říct. Když si ho brala, tak si neuvědomovala velký věkový rozdíl mezi nimi. Lépe by si určitě rozuměla s mužem např. o 3 až 5 let starším než je ona. S léty jí asi o tolik let starší muž přestal vyhovovat, začaly se u něho projevovat zdravotní problémy, které patří ke stáří a nyní ty zlomeniny. Zůstal v bytě sám jak kůl v plotě, bez pomoci. Asi bude p.Jana také trochu labilní, kdyż měla kolaps. Každý je ale strůjcem svého života.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.