Drsný ortel Adamcové nad manželem: Jak to bude s rozvodem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drsný ortel Adamcové nad manželem: Jak to bude s rozvodem

Rozvod nebude! Adamcová řekla proč
Rozvod nebude! Adamcová řekla proč (David Kundrát)

„Krize vůbec nesouvisela s tím, že jsem začala pracovat pro Andreje Babiše. To vůbec ne," prohlašuje Jana Adamcová (51), která se rozhodla vůbec poprvé popsat počátky konce idylky ve vztahu s Jiřím Adamcem (75).

„Víte, ty nůžky se nějak rozevřely, myslím si, že ten věkový rozdíl se na našem vztahu taky podepsal, podepsalo se na něm i to, že já jsem do určité míry submisivní typ, který velmi respektuje autority, a umím věci strašně dlouho snášet a mlčet," začala zostra Jana Adamcová s tím, že známý režisér byl horkokrevný pedant nejen na filmovém place.

Jiří Adamec o svém manželství: Náš vztah prochází vývojem, ale nerozvádíme se

Video se připravuje ...

„Byl takový i doma. Dneska už to tak není, už je to takový poměrně hodně odevzdaný člověk, myslím, že věk a dva covidy se na něm podepsaly, ale byl. Bylo to často dost náročné a ne úplně příjemné a já jsem to prostě dlouho držela a neřekla jsem, jak bych to chtěla," konstatuje režisérova partnerka a na eXtra.cz dodává: „Rozvod jsem přerušila, protože jsem najednou měla pocit, nebo mám pocit, že je to jedno."

Jiří Adamec: Neumím se smířit s tím, že o Gottovi mluvím v minulém čase...

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Marián Potůček
19. 12. 2023 • 08:37

Tak je pochopitelné, že se tohle časem rozpadne. Extrémní a zcela totálně propastný věkový rozdíl si vybere svou daň. One je krásná, mladá, štíhlá a vitální. A on je prostě uprděný starý opotřebovaný dědečwk a důchodce.

zuzakirsch
19. 12. 2023 • 02:51

Není blbá. Ona si to dědictví vysedí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.