Adamcová bez milosti: Můj otec je o rok starší, než je můj muž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamcová bez milosti: Můj otec je o rok starší, než je můj muž

Jana si ohledně manžela nebere servítky
Jana si ohledně manžela nebere servítky (David Kundrát)

„Syn bude za dva měsíce dospělý a dceři je patnáct, takže to už jsou velké děti," prohlásila na adresu potomků Jana Adamcová. A co jejich vztah k tátovi, známému režisérovi Jiřímu Adamcovi (75)?

„Ten věkový rozdíl tam je možná trošičku problém, protože ten jeho svět je už jiný než svět těch dětí a on už mu nemůže úplně rozumět. I já už jsem samozřejmě věkově jinde než jsou děti, jako každý rodič," konstatuje Jana Adamcová ohledně vztahů syna Dana a dcery Jasmíny k tatínkovi Jirkovi.

Jana Adamcová: Odmítám doma dělat manželovi striptýz!

Video se připravuje ...

„Pořád k nim mám ale poměrně blízko. Ten věk mého muže už je hodně, hodně daleko od těch dětí, už je to skutečně věk toho dědečka, protože můj otec je vlastně o rok starší, než je můj muž," nebere si moderátorka servítky na eXtra.cz.

Jana Adamcová předvánoční stres neprožívám: Udělám si to po svém!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
12. 4. 2024 • 09:19

To snad věděla od začátku že je její otec o rok starší než její muž.Tak co teď pyská?Klasická zlatokopka.Když byl žádanej režisér,bydlrlo se v Americe tak ji to vyhovovala,ale jakmile zestárnul,začal být nemocný,tak žádný starání se o něj.Nejdřív oddaně čeká 11 let,odtáhne ho od rodiny( i když má on taky na tom svůj díl)a pak ho odkopne?

Marián Potůček
21. 12. 2023 • 11:38

Ze mě klasický příběh, mladá buchta s holou zadelí si najde obstarožního seniora důchodce. Poté zjistí, že je jak její otec a pro ostatní jsou jako vnučka s dědečkem. Nemusí a nechodí pracovat jelikož nechce a také v podstatě nic neumí. Stejné jako Agáta s televizním magnátem, nebo Chlad a dcera od Blaženy ze Slunce seno.

Uživatel_5584341
21. 12. 2023 • 11:38

Mrcha jedna odporná,to ji nevadilo když mu rozvrácela rodinu?

safinka59
20. 12. 2023 • 17:27

Tak to je nářez ! Odporné, nepřijatelné a amorální ! Čubka se s ženatým Adamcem tahala jedenáct let tajně ! Nikdy si nedělala hlavu z toho, co jeho žena, děti... nikdy se netrápila co okolí a šla přes mrtvoly ! Řadu let nepracovala, válela se doma a staříkove miliony nesmrděly ! Bláznivé cesty za synem Escobara, prý ..." zahořeli jsme city "...tvrdila, než ji poslal do prd... když Adamec upadl ze schodů, šoupla ho do domova seniorů !!!
Nevím, slovo čubka je vulgární ?

AHel
20. 12. 2023 • 14:00

Vzala si věkově nepřiměřeného muže, věděla, že to bude problém, penízky jí táhly a on cáloval. Je to falešná bába, nejde o stáří, jde o pohled na svět, optimismus, humor a laskavost, to ale ekcentrický režisér, který těžce nese, že už nefilmuje a dá to všem sežrat, je těžké k němu mít vřelé city. Na světě jsme jen jednou, tak by se člověk měl tak chovat, a k rodině ještě 100xlépe!!!! Opak je pravdou, bohužel...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.