Adamec po rozchodu s manželkou Janou: Společná dovolená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Adamec po rozchodu s manželkou Janou: Společná dovolená!

Už spolu nežijí, ale Adamec se rozvádět nechce.
Už spolu nežijí, ale Adamec se rozvádět nechce. (Foto Aha! – M. Hykl, A. Malachovský)

Jejich cesty se již před několika lety rozešly. Přesto Jana Adamcová (52) nezlomila nad manželem Jiřím Adamcem (76) pomyslnou hůl. „Já ani děti ho nenecháme nikdy na holičkách!“ řekla deníku Aha! bývalá mluvčí vlády. Dokonce mu dala k narozeninám dovolenou u moře!

Jana si přála, aby její muž v kruhu rodiny trochu pookřál. Prožili tak společně ve čtyřech velikonoční svátky trochu atypicky pod africkým sluncem. „Je jedno, jestli jsme, nebo nejsme rozvedení. Nežijeme spolu, ale považuji za svou povinnost se o otce našich dětí postarat,“ ujistila Adamcová.

Poslední přání Jiřího Adamce: Dožít jako...

Video se připravuje ...

Z praktických důvodů

Jak informovalo Aha! včera, režisér bydlí nedaleko domu, kde na pražské Hanspaulce se synem Danielem (17) a dcerou Jasmínou (14) přebývá Jana. Je to i z praktických důvodů. „Jsme v kontaktu několikrát denně, občas Jirkovi i uvařím,“ vysvětlila moderátorka. I když manželský návrat podle ní už možný určitě není, tomu přátelskému se rozhodně nevyhýbá.

Jana Adamcová: Na Bídnících po dlouhé době ukázala syna! Takhle vyrostl!

Video se připravuje ...

Špatně chodí

Adamec se před rokem vážně zranil po pádu ze schodů. Odnesly to obě nohy a stále trpí bolestmi a hůře se mu chodí. Na své dobrodružnější cesty, jako byly např. ty do Kolumbie a Indie, ho proto Jana vzít nemůže, ani kdyby chtěla.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.