Adamcová už nabídky nečeká: Drsný úděl žen padesát plus | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Adamcová už nabídky nečeká: Drsný úděl žen padesát plus

Jana Adamcová
Jana Adamcová (Foto Aha! – David Kundrát)

„Pracuji jako asistentka pana poslance, to je jedna moje činnost. A další věci věřím, že přijdou, protože jsem teď absolvovala v Indii v ášramu jednu zajímavou akademii. Učení se týkalo filosofie, která se jmenuje védánta, a ta mě totálně nadchla. Chci ji teď studovat dálkově víc," prozradila Jana Adamcová (52), přičemž připouští, že ji začíná chybět práce v televizi. 

„Stýská se mi po práci v televizi, ale nabídka, si myslím, už žádná nepřijde. To nejsou domněnky, to v zásadě vím, protože dnes už je ten trend jiný než v minulosti. Dnes už nikdo nesahá po ženě, které je padesát plus," přiznala Jana Adamcová v Deníku.

Jana Adamcová: Na Bídnících po dlouhé době ukázala syna! Takhle vyrostl!

Video se připravuje ...

„Ale chápu to a jsem s tím v pohodě. Nicméně nebyla bych upřímná, kdybych vám tvrdila, že se mi po té práci nestýská. Dělala jsem ji ve svém životě nejraději a myslím, že jsem ji dělala dobře," smířeně dodala manželka režiséra Jiřího Adamce (76).

Jana Adamcová připustila manželskou krizi a zmínila i rozvod s Jiřím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5777995
18. 3. 2024 • 22:10

To není věkem, ty stará krahuleno, ale tím jak se chováš a co si prováděla, čubko 😁

Jaroslav Zmeskal
18. 3. 2024 • 18:30

Ano, kdysi byla atraktivní, teď je to o trochu horší, ale studium asijského učení a následný koučink ji přivede na jiné myšlenky a možná zbaví frustrace, život pokračuje i po 50+.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.