Herečky Iva Janžurová a Jana Paulová: Kočky s proužkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Herečky Iva Janžurová a Jana Paulová: Kočky s proužkem!

Janžurová a Paulová si spolu vyrazily na dovolenou.
Janžurová a Paulová si spolu vyrazily na dovolenou. (Instagram)

Umí pobavit! Kamarádky a kolegyně Iva Janžurová (82) a Jana Paulová (68) společně vyrazily na řecký ostrov Korfu a na pláži se svlékly do plavek. Ne ovšem do jen tak ledajakých...

S nevšední fotkou z pláže se vytasila herečka Iva Janžurová. Pózují s Janou Paulovou a obě mají ve tváři rozpustilý úsměv. „Letos opět na Korfu! Zdravíme!“ komentovala snímek hvězda komedie Teroristka. „Pozor! Tanga jdou prudce z módy!“ informovala Janžurová fanoušky. „Hit z letošního Korfu!“ naznačila, co frčí.

Jana Paulová: S manželem oslavila 46. výročí, ale přesně ví, kolik dní strávila v posteli s kolegou Zedníčkem

Video se připravuje ...

K vykrojeným tangám mají jejich plavky daleko. Iva s Janou totiž oblékly jednodílné, bílo- -červeně pruhované retro modely, jejichž nohavice končí pár centimetrů nad koleny, o výstřihu nemůže být řeč. „Tak to je pecka!“ chválila kolegyně Eva Holubová (64). „Krasavice,“ komentovala snímeček, který jako by vypadl z Rozmarného léta, Lenka Krobotová (46).

Zklamaná Iva Janžurová (81): Prohrála boj o dům! Úřady jí nepomohly

Video se připravuje ...

„Užijte si krásné prázdniny, my už s užíváním začaly,“ napsala Paulová k fotce, na níž s Janžurovou popíjejí bílé víno. „Moc vás zdravím! Hned bych si s vámi připila! Na zdraví a radost,“ zareagovala další slavná dáma českého showbyznysu, Halina Pawlowská (68). Tenhle způsob léta, zdá se, herečkám zatím vychází na výbornou!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.