Odvrácená tvář legendy: To máte doma legraci, že jo, s paní Janžurovou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Odvrácená tvář legendy: To máte doma legraci, že jo, s paní Janžurovou?

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Foto Aha! – Jakub Poláček, archiv ND)

Herečka Iva Janžurová (82) přiznala, že s ní doma není vůbec žádná legrace a navíc má před sebou to nejtěžší životní rozhodnutí, které ovlivní zbytek její kariéry.

Dalo by se říct, že Janžurová se pro herectví narodila a svou profesi brala vždy velmi vážně. „Vždycky jsem pečlivě přemýšlela o charakteru postav a dařilo se mi je odlišovat. A to bylo asi pro lidi hodně matoucí. Hrála jsem veselé, žertující postavy – a pak jsem někde seděla, byla jsem zamlklá, zamyšlená – a někdo do mě drbnul a říkal: ‚Co je vám?‘ Nebo se mého muže ptali: ‚To máte doma legraci, že jo, s paní Janžurovou?‘ On říkal: ‚No, to já bych neřekl,‘“ pronesla herečka v rozhovoru pro Seznam Zprávy.

Cimického boj o život, kriminálka v ordinaci! Strach o Janžurovou a party po Stardance

Video se připravuje ...

Nedávno dotočila film Janžurka, který režírovala její dcera Theodora Remundová (50). Ten bude pojednávat o hereččině životě, rolích i o jejím soukromí. „Jak to dopadne, mě malinko leká,“ přiznala hvězdná herečka.

Aby toho nebylo málo, Janžurová má teď před sebou velké rozhodování. „Teď mám ještě takovou ‚krásnou‘ okolnost, že mě strašně zlobí chrupavky u kolen a měla bych jít na umělé klouby. Ale to by znamenalo, že bych mohla skončit, protože operace, rehabilitace…, to by bylo skoro rok, čili sezona,“ vysvětlila Iva. „Tím pádem bych ze všech her takhle vypadla a měla bych to rozhodnuté,“ vysvětlila posmutněle herečka.

Zklamaná Iva Janžurová (81): Prohrála boj o dům! Úřady jí nepomohly

Video se připravuje ...



Přečtěte si
doktormediciny
22. 3. 2024 • 18:22

Hm no v 92 letečch operovat, vahal bych

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.