Iva Janžurová (82) skončila v nemocnici: Bojuje s těžkým zápalem plic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Janžurová (82) v nemocnici: Těžký zápal plic!

Iva Janžurová je aktuálně hospitalizovaná
Iva Janžurová je aktuálně hospitalizovaná (Archiv)

Po návratu ze zájezdu musela Iva Janžurová (82) zrušit veškeré pracovní povinnosti. Podle zjištění deníku Aha! legendární herečka bojuje v nemocnici s těžkým zápalem plic! „Pro nemoc paní Janžurové jsme museli zrušit představení,” sdělili nám v divadle Studio Dva.

Navzdory pokročilému věku Janžurka jede naplno a hraje ve třech divadlech. Ještě minulý týden odjela s Evou Holubovou (64) dva zájezdy s komedií Veletoč z repertoáru Kalichu. Tuto středu ji ve Studiu Dva čekalo představení Jezinky a bezinky, v němž hraje v režii své dcery Sabiny Remundové (51) shodou okolností také s Holubovou. Jenže k tomu už nedošlo, protože ji skolil zápal plic. „Právě pro nemoc paní Janžurové jsme Jezinky a bezinky museli 18. října zrušit. Představení na 31. října ale zrušené ještě není, tak snad bude do té doby v pořádku...“ sdělili Aha! v pokladně divadla s tím, že pár lístků ještě mají. 

Iva Janžurová o filmu Velká premiéra, Miroslavu Krobotovi i své festivalové znělce

Video se připravuje ...

A své oblíbené herečky se nedočkali ani diváci v Národním divadle. V Erbenově Kytici místo ní v sobotu večer na prknech zlaté kapličky narychlo zaskočila kolegyně Taťjana Medvecká (69). Janžurová totiž leží v Nemocnici Na Homolce u »svého« dvorního lékaře Doc. MUDr. Petra Neužila (61). „Paní Iva přijímá návštěvy a je dnes v dobrém rozmaru. O zdravotním stavu informovat nesmíme,“ dozvěděli jsme se v pátek na lůžkovém oddělení kardiologie. Přestože se toto oddělení specializuje na léčbu onemocnění srdce a velkých cév, s plicní embolií tu u primáře Neužila byla letos v lednu i další VIP pacientka – Jiřina Bohdalová (92).

Zklamaná Iva Janžurová (81): Prohrála boj o dům! Úřady jí nepomohly

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
23. 10. 2023 • 15:28

Pan profesor Neužil není internista!!!! Zabývá se srdcem... to je divné, že u něho se léčí. To je asi zase pěkná kachna...

defakto
23. 10. 2023 • 11:53

... že se jí chce ještě v jejím věku (82) jezdit po zájezdech a trdlovat na jevišti , pak není div že skončí v nemocnici,
Ona taky musí hrát ve všem , něco jako Bohdalová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.