Iva Janžurová ve špitálu: První slova o nemoci plic | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Iva Janžurová ve špitálu: První slova o nemoci plic

Iva Janžurová
Iva Janžurová  (Foto Aha! – Jakub Poláček, archiv ND)

Dobrá zpráva pro Ivu Janžurovou (82) a její diváky! Oblíbenou herečku, jež byla minulý týden hospitalizována s těžkým zápalem plic, pustí z Nemocnice Na Homolce během dneška domů. A brzy se vrátí i na jeviště.

Zápal plic ji skolil po návratu ze dvou zájezdů s komedií Veletoč. Pro nemoc bylo zrušeno středeční představení komedie Jezinky a bezinky v divadle Studio DVA a v sobotu večer za ni zaskočila v Erbenově Kytici ve zlaté kapličce Taťjana Medvecká (69). „Paní Iva Janžurová se pod dohledem lékařů zotavuje ze zápalu plic,“ potvrdil včera deníku Aha! tiskový mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk s tím, že by ji měli propustit už dnes.

Cimického boj o život, kriminálka v ordinaci! Strach o Janžurovou a party po Stardance

Video se připravuje ...

„Doufám, že se brzy vrátím na jeviště vynahradit, co jsem zameškala,“ vzkázala Aha! sama herečka. Ještě ji ale čeká několik dní domácího ošetřování, kde se o ni jistě postarají starostlivé dcery Sabina (51) a Theodora (49) Remundovy.

Zklamaná Iva Janžurová (81): Prohrála boj o dům! Úřady jí nepomohly

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.