Všichni do plavek! Když se svlékne Jandová, Noid nebo Kostková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Všichni do plavek! Když se svlékne Jandová, Noid nebo Kostková

Celebrity vyvětraly plavky!
Celebrity vyvětraly plavky! (Archiv Blesku)

Léto je tu a celebrity šly do plavek. Když se svlékly, leccos se ukázalo. Jizvy, tetování, těhotenské bříško... Někdo se sluní na exotických dovolených u moře, jiný u bazénu nebo na jachtě v Česku.

Tereza Kostková (47) a Aleš Háma (50): Slovinsko

Jako by nestačilo, že spolu hrají divadlo! Tereza s Alešem se setkali i ve slovinském přístavu Piran. „No to vám bylo radosti! Jako bychom se deset let neviděli – naposledy před pěti dny pod Žižkovskou věží na představení...“ vtipkoval Háma.

„No ale protože se vidíme vždycky rádi, tak jsme se scukli i o divadelních prázdninách. Trochu náhodou, trochu schválně a moc jsme si to užili!“ dodal herec a moderátor. A spokojená je i Kostková: „Více než 5 »P« – prázdniny, procházky, poznání, příliv, příběhy, přátelé, plavání, papání, pohádka, podnebí, pěkňoučko, pozdravy, potěšení a Piran!“ zavtipkovala herečka.

Taťána Kuchařová (35): Řecko

Modelka se v těchto dnech koupe v moři na řeckém ostrově Lefkada. Dokonalý sexy vzhled Miss World 2006 kazí jen obyčejná bílá kšiltovka. „Slané tělo,“ napsala Taťána k fotce s plavkami v melounové barvě.

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha

Video se připravuje ...

Petra Vojtková (36): Slapy

Na jachtě na Slapech se s manželem Romanem Vojtkem (51) nechala vyfotit muzikálová zpěvačka v jednodílných barevných těhotenských plavkách. „Chtěla jsem letní památeční s bříškem, který už fakt mám. Jsem v půlce,“ přiznala Petra, na které těhotenství není poznat. „Ale ten můj chlap mě po letech zkušeností vyfotil tak, že mám krásný dlouhý nohy a břicho žádný. Tak díky! Užíváte léto?“ připsala k fotce.

Nikol Leitgeb Štíbrová (36): Portugalsko 

Herečka se se svými kluky ještě před pár dny cachtala v oceánu v Portugalsku. Nikol v červených plavkách a s roztomilým kloboučkem na hlavě ukázala, jak umí dovádět v oceánu. „Ocean vibes,“ připsala influencerka k fotce.

Václav Noid Bárta (42): Maledivy

Dlouho bez práce nevydrží, a tak Noid i na dovolené u moře se svými holčičkami pracuje a natáčí. S manželkou Eliškou (32) si udělali romantickou fotku z pláže. „Láska v ráji,“ popsal akrobatickou pozici, kterou spolu vytvořili na pláži.

Marta Jandová (49): Mallorca

„Asi úplně neumím odpočívat. Co děláte na dovče vy?“ ptá se svých fanoušků zpěvačka a moderátorka Marta Jandová, která se na dovolené vyfotila v melounových plavkách. Ukázalo se tak v celé kráse i květované tetování, které se Martě táhne z hloubi výstřihu až po levé rameno. A nejen to – fotka odhalila i jizvu na podbřišku!

Václav Noid Bárta: Co zvoral po boku svých žen?

Video se připravuje ...

Jana Paulová (68): Praha

V horkých dnech odpočívá herečka doma u bazénu. „Konečně den volna,“ libuje si Jana, která většinu své dovolené využívá k cestování za vnučkou a dcerou, a tak je pro ni volno výjimkou, kterou umí naplno využít.



Přečtěte si
smradlavamakrela
12. 7. 2023 • 21:29

A že nemají plavky v ukrajinských barvách?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.