Trápení Šeredové: Rodiče si s jejím mužem příliš nerozumí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trápení Šeredové: Rodiče si s jejím mužem příliš nerozumí

Alena Šeredová a Alessandro Nasi
Alena Šeredová a Alessandro Nasi (Instagram.com, herminapress.cz, archiv)

V Česku je známá především jako modelka, to už ovšem neplatí pro Itálii, kde se Alena Šeredová (45) za ta léta dostala i k herecké kariéře. Ačkoli je původem z Čech, díky perfektní italštině nemají místní tvůrci sebemenší problém Alenu obsazovat. Zatímco ona je s druhým jazykem na úrovní rodilé mluvčí, její manžel s češtinou poměrně bojuje…

Kariéře modelky dala Alena Šeredová s úderem čtyřicítky a po třech dětech sbohem. Důvod byl jednoduchý. „Ráda papám a dám si skleničku piva. Díky tomu mi modeling už někam odplul, už skutečně nechci být na dietě, aspoň ne pořád,“ vysvětlila v rozhovoru pro Showtime.

Svatba Aleny Šeredové na Sicílii

Video se připravuje ...

Plynule však přesedlala na hereckou kariéru, kterou má slibně rozjetou, a tak lze říct, že už ji Italové znají lépe než někteří Češi. Nově třeba natočila film v Neapoli. Aleně se zkrátka v Itálii daří. Neméně šťastná je i v osobním životě.

Letos v červnu se na Sicílii podruhé provdala za Alessandra Nasiho (49), dědice automobilové značky a otce své dcery Vivienne Charlotte (3). Ve vztahu jim to náramně klape, přesto Alena přiznala, že existuje něco, v čem si v rámci rodiny příliš nerozumí, a to doslova. „Máme jediný handicap, a to je jazyk, respektive jazyková bariéra. Naši zkusili studovat italštinu, ale v jejich věku se jim už nechce. Rozumí, ale není to tak, že by si popovídali o všem,“ přiznala Šeredová.

Šeredová si vzala dědice Fiatu: Šaty s rozparkem skoro k pasu a vražedné jehly

Video se připravuje ...

Stejný problém má ovšem i Alessandro s jejím mateřským jazykem. „Loni začal brát jednou týdně lekce češtiny s paní učitelkou. Po roce uměl ‚na hromnice o hodinu více‘. Říkala jsem: ‚Hm, ale že bys třeba řekl, co si dáš k pití nebo něco takového do života...‘,“ dodala s úsměvem Alena Šeredová.



Přečtěte si
Hanina Plouharová
25. 8. 2023 • 21:40

Alena je fajn žena. Přeju ji jen to nej.

pravlast
25. 8. 2023 • 15:58

"Naše" krásná Alena má jasně všech 5 pohromadě a všichni jí můžeme jedině gratulovat k životu jaký vede a má.Jazykové bariéry jsou sice problém,ale ona jistě svoje děti češtinu naučí a navíc je povede ke vzdělání a nejen jazykovému.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.