Sestra Jiřího Korna se tajně vdala! Za svědka jí šel bezdomovec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sestra Jiřího Korna se tajně vdala! Za svědka jí šel bezdomovec

Yvetta Kornová se vdala
Yvetta Kornová se vdala (archiv Blesku, Jindřich Novotný/ O.N.CAST.)

V rodině Jiřího Korna (74) se o víkendu slavilo. Zpěvákova sestra Yvetta Kornová (61) se vdala za dlouholetého přítele Josefa Petrů (57). Herečku z filmů Přijela k nám pouť, Housata nebo Šest medvědů s Cibulkou oddal režisér Tomáš Magnusek (39).

Novinář Josef Petrů, kterého si Kornová vzala, působil jako parlamentní zpravodaj České televize. Obřad byl velmi komorní, kromě oddávajícího, kterým byl režisér Magnusek, se ho účastnilo jen pár nejbližších přátel a rodinných příslušníků. „S Yvettou se znám delší dobu. V době, kdy jí nikdo nedal šanci, jsem jí nabídl práci ve svém hereckém muzeu a následně ji poslal i před kameru. Pro jejich velký den jsem si připravil speciální řeč. Snad se jim líbila,“ uvedl Magnusek pro CNN Prima News. Sice změnila stav ze svobodné na vdaná a po svatbě přijala manželovo příjmení, něco však mezi oběma partnery zůstalo jako za svobodna: s manželem si totiž Yvetta i nadále vyká! Kornová v minulosti bojovala se závislostí na alkoholu.

Kateřina Kornová (56): Zanevřela na milostný život!

Video se připravuje ...

Bylo to s ní tak špatné, že dokonce skončila na ulici. Zřejmě právě to byl důvod, proč si bývalá dětská hvězda vzala za svědka bezdomovce. „Nelituji toho, že jsem pila. Myslím si, že všichni lidé pijí. A hodně mladých lidí dnes bere drogy. Jen s tím umějí žít,“ uvedla Yvetta před časem a prozradila také, že její současný život už vypadá docela jinak.  (box) Stará se o kočky a seniory „Mám doma osm koček, dvě ovce a jezdím vařit kávu do penzionu důchodcům. Myslím si, že je bohulibé se věnovat seniorům. Od těch starších se můžete hodně naučit,“ vysvětlila Yvetta, hvězda Magnuskova seriálu Společně sami, která žije nedaleko Náchoda.

Kateřina Kornová: Chlapa nehledám, stačím si se psem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.