Tragédie v rodině Ledeckého: Předávkování drogami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tragédie v rodině Ledeckého: Předávkování drogami!

Janek Ledecký
Janek Ledecký (reprofoto FTV Prima)

Život zpěváka Janka Ledeckého (61) se zdá být na první pohled bezproblémový. S manželkou Zuzanou je už od svých studijních let a mají spolu dvě děti, Ester a Jonáše. Janka ale hluboko uvnitř stále velmi bolí jedna utajená rodinná tragédie.

Ledecký měl bratra Davida, který byl taky vášnivým muzikantem. Bohužel se své velké slávy nedočkal, protože zemřel předčasně. „Ve svých třiadvaceti letech se můj bratr David předávkoval drogami. V muzice, co si budeme nalhávat, měl ke konzumaci úplně nejblíže,“ pronesl zpěvák pro slovenskou televizi Markíza.

Janek Ledecký: Vinyl je krásná věc. Jsou tam fotky, povídání i texty

Video se připravuje ...

Smrt bratra pochopitelně nesl velmi těžce a dodnes pociťuje velkou bolest z jeho ztráty. „Když se to stalo, byla to hrůza. Bylo to naprosto nečekané, neuvěřitelně nás to všechny ranilo,“ dodal zpěvák. Oporou mu naštěstí byla rodina, díky které toto náročné období zvládl.

7 věcí, které jste nevěděli o Ester Ledecké

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5494865
2. 8. 2023 • 14:48

Ve Švýcarsku si napodruhé v referendu odhlasovali rozdávání drog zdarma. Aplikuje je zdravotní personál, drogy jsou čisté a nepředávkují je, mohou na ně dál působit, rodiny narkomanů jsou ve větším klidu. Zcela zlikvidovali výrobce a distributory drog, novým je nedají. Výrazně klesla kriminalita. Nyní mají 900 narkomanů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.