Zabila ji droga na lepší sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Zabila ji droga na lepší sex!

Na výrobce drog provedli zátah ozbrojenci.
Na výrobce drog provedli zátah ozbrojenci. (Foto Policie ČR)

Chtěl mít s přítelkyní (†42) kvalitnější sex, a tak jí na internetu koupil drogu fencyklidin, známou jako andělský prach. Žena se ale předávkovala a zemřela. Kriminalisté pak zjistili, že měl muž (53) obří varnu na pervitin.

Lidé si drogu z USA či Velké Británie kupují, aby jim při sexu navodila pocit euforie a sebedůvěry. „Jenže je poměrně nová a neumí ji dávkovat,“ řekla Michaela Volková z protidrogového oddělení pražské policie. Právě to se nejspíš stalo i v případě zmíněné ženy.

„Muž se však k podání drogy nepřiznal,“ řekla policistka Eva Kropáčová. Jenže strážci zákona si na něj pořádně posvítili a díky tomu se dostali až k varně drog na Vysočině, které šéfoval a měl k ruce parťáka (68). Na jeden var byli schopni vyrobit až dva kilogramy pervitinu, při jehož prodeji by vydělali až 2 miliony. Při zátahu ozbrojenců pak skončili v poutech. Staršímu muži hrozí 12 let vězení, mladšímu kvůli smrti přítelkyně až 18 roků.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.