Český Moulin Rouge ovládl Prahu: Ledecký valil oči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Český Moulin Rouge ovládl Prahu: Ledecký valil oči!

Czech cabaret show, divadlo Hybernia, Janek Ledecký
Czech cabaret show, divadlo Hybernia, Janek Ledecký (Blesk:CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Strhující představení Czech Cabaret Show má za sebou premiéru. Dvouhodinové vystoupení kombinující prvky kabaretu, divadla a cirkusu přilákalo do hlediště i známé osobnosti. Třeba Janek Ledecký (61) nevěděl, kam se dívat dřív...

Zpěvák a autor řady muzikálů sice přišel sám, avšak do hlediště Divadla Hybernia usedl s manželkou Zuzanou. Ta se tradičně vyhýbala fotografům, a tak na představení přišla až těsně před začátkem. Janek vypadal v sametovém smokingu s motýlkem elegantně a právem na sebe strhával pozornost. Po představení se však na mejdanu nezdržel a se svou paní odešli mezi prvními.

Michaela Tomešová: Po 13 letech mám v létě volno!

Video se připravuje ...

Šedesátičlenný ansámbl předvedl dokonalou show ve stylu Moulin Rouge, jež si na konci vysloužila potlesk vestoje. „Nemám slov, tohle se musí vidět! Neskutečná podívaná, respekt a úcta k řemeslu, spousta dřiny, talent každého jednotlivce tvořícího dokonalý kolektiv. Moc gratuluju k velkolepé premiéře,“ netajila nadšení muzikálová zpěvačka Míša Tomešová (32).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.