Hanychová a Dopita otočili: Soukup má volnou cestu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Hanychová a Dopita otočili: Soukup má volnou cestu

Válka nekončí
Válka nekončí (archiv Blesku)

Že časem všehny hrany otupí? Patrně ne u Agáty a Jaromíra! Jejich spor se stále přiostřuje a kromě vztyčených prostředníčků začínají úřadovat i pořádné naschvály. 

Ještě před pár dny se Agáta Hanychová (38) těšila na svou účast na slavnostním předávání hudebních cen Český slavík, kam měla dorazit se svým současným partnerem Mirkem Dopitou (39). Na svém Instagramu pak měla dokonce řešit i svůj outfit, bylo tedy vidno, že jí na akci, kam byla oficiálně pozvaná už před několika týdny, záleží. Nicméně teď je všechno jinak. A může za to Jaromír.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Toho patrně už přestalo bavit zdvihat prostředníček a rozhodl se spor oživit něčím  novým. Třeba tím, že se dodatečně domluví s pořadateli na své účasti na Slavíkách. Jaromír Soukup si lístky na Slavíky vyžádal tento týden. Původně se s ním nepočítalo,“ potvrdil eXtra.cz zdroj z televize.

Produkce mu samozřejmě vyhověla, nicméně tím tak přišla o přítomnost Hanychové i Dopity, kteří další setkávání se Soukupem nevyhledávají. „Já na Slavíky nejdu,“ odvětila Agáta Expresu na přímý dotaz, aniž by dále rozváděla, co stojí za změnou jejího rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že nedávno skončila na pohotovosti kvůli bolestem zad, které jsou nejspíš stresového původu, vyhledává více klidu, k čemuž další výstup s Jaromírem rozhodně nepřispěje. 

SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.