Strach o Hanychovou: Po Soukupově návštěvě v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Strach o Hanychovou: Po Soukupově návštěvě v nemocnici

Agáta skončila v nemocnici
Agáta skončila v nemocnici (Instagram)

Jak už deník Aha! informoval včera, předávání dcery Rozárky mezi bývalými partnery, Agátou Hanychovou (38) a Jaromírem Soukupem (54) neprobíhá zrovna idylicky. I když se Soukup tváří jako andílek a opakovaně se vyjadřuje na adresu Agáty s láskou a pokorou, jeho činy mluví za vše. 

Fotoreportéři eXtra.cz jej například zachytili při pondělním předání dcery. Na Soukupovi byl patrný vztek, směrem k domu Agáty ukázal vztyčený prostředníček. Sama Hanychová celou situaci okomentovala až nyní. 

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

Agáta aktuálně nezažívá příliš šťastné období, stres a strach o Rozárku si vybírá svou daň v podobě zdraví. Kvůli bolestem skončila i na pohotovosti, kde jí museli injekčně podat tišící léky. 

„Asi to znamenalo, že jsem jednička,“ řekla poměrně rezignovaně k pondělnímu incidentu v jednom z vysílání na Instagramu. „Už je toho asi na mě moc, asi je to ze stresu,“ dodala. Agátu a Jaromíra brzy čeká soud o opatrovnictví malé dcerky, což Agátě klid na duši nepřidává...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.