Nový pár odtajněn: Začalo to už při Agátě, píše Soukupova múza | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Nový pár odtajněn: Začalo to už při Agátě, píše Soukupova múza

Jaromír Soukup
Jaromír Soukup (profimedia.cz)

Vyhrát nad Agátou v kleci Clash of the Stars, Lulu nevyšlo. Influencerka klání odmítla. OnlyFans modelka, jak jí dle jejího vyjádření máme správně nazývat, Zdeňka Černá, proto zařadila rovnou na nejvyšší stupeň. Jde si pro Jaromíra!

„Je to intelektuál, světlý typ, ty jeho rysy,“ netají se tím, že se jí ze Soukupa podlamují kolena. „Karlos se mi nikdy nelíbil vzhledově. Má sportovní figuru, ale v obličeji není můj typ. Svým chováním si mě ale přetáhl na svou stranu,“ dovysvětlila Lulu. 

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...

Jaromírovi intenzivně píše, nabídla mu prý už i svoje obnažené snímky. Soukup zatím nereaguje podle představ, Lulu však míní, že jej dostane, kam potřebuje. „Občas mám pocit, že na mě reaguje ve svých pořadech. Občas řekne něco, udělá narážky, které mohou být na mě. Uvidíme, jak dlouho může odolávat,“ cituje ji eXtra.cz.

Černá také naznačila, že si s ní Soukup vypisoval i během vztahu s Agátou. „Na začátku mi odpovídal. Ze soukromé konverzace jsem pochopila, že jsem mu nebyla lhostejná. Odepsal mi a bylo to dvojsmyslné. Byly to narážky. Sexuální, ale ne přímo. Pochopila jsem, že se mu líbím, nejsem mu lhostejná. Bylo to ke konci jeho vztahu. Od té doby, co je single, paradoxně neodepisuje,“ tvrdí Lulu, která však věří, že se to brzy změní. 

Soukup prodal půlku impéria! Evakuace Čechů z Izraele. A přibývá angín, odborníci varují

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Sněhulína
25. 11. 2023 • 09:04

Lulu ho vůbec nezná. Místo aby byl Soukup rád, že v celé ČR má jednu jedinou fanynku, je schopný ji dát k soudu za obtěžování. To je pan Soukup. Kdo ho zná, tak ví, že nejlepší je utéct pokud možno včas.

praotec_cech
12. 11. 2023 • 15:30

Nesebekriticka, tupa obluda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.