Beránek Soukup? Agresivní útok na Agátu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Beránek Soukup? Agresivní útok na Agátu

Jaromír Soukup se u domu Agáty předvedl
Jaromír Soukup se u domu Agáty předvedl  (Instagram)

Předávání dcery Rozárky se rozhodně nenese vždy jen v poklidném duchu. Jedna z posledních návštěv Jaromíra Soukupa (54) u domu jeho ex Agáty Hanychové (38) je toho důkazem. Mediálního magnáta nevědomky zvěčnili paparazzi a zrovna ve chvíli, kdy směrem k Agátě ukázal vztyčený prostředníček. 

Káže vodu, pije víno? Jaromír Soukup se do médií, a zvlášť do svých, rád vyjadřuje, že k matce své dcery Rozárky chová hlubokou úctu, oba pak jednají rozumně a v zájmu dítěte, nicméně realita trochu pokulhává.

Speciál letí pro Čechy do Izraele. Bude Fico premiér? A Soukup připraven na výhradní péči o dceru

Video se připravuje ...

Fotografové kolegů z deníku eXtra.cz totiž Jaromíra zachytili v okamžiku, kdy by se o klidu a míru dalo s přehledem pochybovat. Mediální magnát viditelně nebyl v dobrém rozmaru, naopak. Vypadal poněkud nasupeně a směrem k domu Hanychové před odjezdem vztyčil prostředníček. 

Nicméně mu nejspíš záleží na dobrém mediálním obraze. „Agáta je matka mého dítěte a nikdo nikdy ode mě o ní neuslyší nic špatného (...). Vycházíme spolu slušně. Jsme dospělí lidé a rodiče, podle toho se chováme,“ krmí veřejnost hezkými slovy. Sama Agáta se ke klima, které panuje u předávání dcery doposud nevyjádřila...

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
23. 11. 2023 • 00:03

Když se podíváte na články eXtra, jasně vidíte, že jejich fotografové a novináři pracují pro Agátu. Vše je nasměrováno proti Soukupovi. Je to psychologická válka.
Samozřejmě, že Agáta věděla o fotografech (paparazzi to nejsou, protože nečíhali na záběr, ale byli objednáni na určitou hodinu, za určitým účelem). Agáta dobře ví, čím Soukupa "vytočit". Z fotografií je ale zřetelné, že na ní nekřičel, nijak agresivně se k ní nechoval, jenom použil to gesto. Ale nemůžeme vědět, zda patřilo jí. Možná byl mimo záběr Dopita nebo nějaký jiný nabíječ.

Dianthos
22. 11. 2023 • 23:59

Jak se mohou dohodnout na střídavé péči, když Agáta chce dítě vlastnit a k němu 100 tisíc Kč výživného měsíčně?
Soukup zase chce svou dceru vychovávat, trávit s ní čas. A zřejmě nevidí důvod vydržovat Agátě její milence, financovat její další děti.

Petra Kuhtreiberova
22. 11. 2023 • 20:34

Agresivní útok?To jako vážně?😆

hejhej
22. 11. 2023 • 11:38

Hloupá Hanychová volá redaktory a fotografy ke každému prdu, jenom, aby se o ni psalo a dostala za ty bláboly peníze. Té hloupé náně nevadí ani negativní diskuze. Má dutou hlavu.

fany22
22. 11. 2023 • 08:15

To je nad slunce jasnější. Ta vypočítavá ženská to žene přes psychology, aby dokázala, že on je ten nevyrovnaný a nezpůsobilý starat se o dítě. Zákeřná.
Má ale smůlu, protože její nadávky a pomluvy jsou na internetu taky k dohledání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.