Mirai je k mání! Přítelkyně mu utekla s fotbalistou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mirai je k mání! Přítelkyně mu utekla s fotbalistou

Mirai už netvoří pár s Míšou
Mirai už netvoří pár s Míšou (ara )

Skvělá zpráva pro nezadané dámy! Vyhlašuje se konkurz na novou partnerku zpěváka Miraie. Front-man stejnojmenné kapely po čtyřech letech již netvoří pár s přítelkyní Michaelou...

„Je to tak, už nějakou dobu spolu nejsou a Míša chodí s jedním fotbalistou,“ potvrdila deníku Besk blízká přítelkyně Michaely Buschové. Michaela se již také odstěhovala ze společného bytu v Praze. 

Mirai Navrátil má japonské kořeny: Bude slavit české Vánoce?

Video se připravuje ...

Sám zpěvák s asijskými kořeny se k rozchodu zatím nevyjádřil. Není tak patrné ani kdo koho opustil, či zda bývalí partneři dospěli ke společné dohodě, že od života očekávají každý něco jiného. 

Ještě v červenci však zpěvák uvažoval o založení rodiny - a právě s partnerkou Míšou. „To nejde takhle úplně říct. Ale když to přijde zítra, bude to klidně zítra a budu s tím úplně v pohodě.“ řekl Aha!

Zpěvák Mirai Navrátil: Musím se hýbat jinak mám 15 kilo nahoře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Marián Potůček
12. 12. 2023 • 12:51

Na tom, že Mirečkovi vzala stará roha mě nic nepřekvapuje. Míra je teď takový neslaný, nemastny s vizáží váguse, na Slavících nic v životě nic a v ložinici patrně taky nic. Mirečku když nemůžek tak přidej víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.