Ex Miraie Navrátila po rozchodu nezahálí: V Thajsku s novým chlapem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ex Miraie Navrátila po rozchodu nezahálí: V Thajsku s novým chlapem!

Tenhle vztah už skončil.
Tenhle vztah už skončil. (Foto Instagram)

Teprve před pár týdny vyšlo najevo, že Mirai Navrátil (31), frontman kapely Mirai, se po 4 letech rozešel s krásnou přítelkyní, manažerkou Michaelou Buschovou (31). A ta rozhodně netruchlí!

Za zpěváka už má náhradu, bývalého fotbalistu a kondičního trenéra Martina Helda (28). S novou láskou už dokonce stihla i exotickou dovolenou v Thajsku. Ještě v srpnu byli Michaela Buschová s Miraiem Navrátilem jako zamilovaný páreček na svatbě její nejlepší kamarádky, pak už se na společných akcích příliš nevyskytovali.

Zpěvák Mirai Navrátil: Moje kariéra není sprint, ale maraton

Video se připravuje ...

Pár se totiž v létě rozešel. Když měla kapela Mirai v prosinci koncert, Míša dala přednost fotbalovému zápasu, její srdce už totiž tlouklo pro Martina Helda, který hrál za prvoligové mužstvo SK Dynamo České Budějovice a teď se živí jako kondiční trenér.

„Rok 2023 nebyl snadný, ale přinesl mi to nejlepší. Mám tu nejlepší rodinu, přátele a lásku. Teď jen ať jsme všichni zdraví. Vzhůru pravou nohou do roku 2024,“ napsala Michaela na sociální síť a přidala nejen fotku od moře, ale i společný černobílý snímek s novou láskou.



Přečtěte si
Marián Potůček
5. 1. 2024 • 09:39

Sice Miraie odkopla jeho ex jak prašivého, zablešeného psa, ale Mirai tak jak se ukázalo na dovolené se svým přítelem našel nové štěstí v náručí pohledného muže. My ti fandíme. Nestyď se za to jaký jsi.

Michelin
5. 1. 2024 • 08:11

Ještě to nám chybělo , kupte si nějakou ruinu ... 🤔👎🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.