Splněný sen Mariany Prachařové: Ulovila Harryho Pottera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Splněný sen Mariany Prachařové: Ulovila Harryho Pottera

Vysmátá Mariana s Danielem Radcliffem.
Vysmátá Mariana s Danielem Radcliffem. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Instagram)

Tohle nečekala! Pro Marianu Prachařovou (29) se dovolená v New Yorku stala splněným snem. Tereza Krátká ze seriálu Horákovi se tu totiž potkala s hercem Danielem Radcliffelem (34), představitelem Harryho Pottera.

„New York už nemůže být lepší. Nechápu, a jsem šťastná jak malé dítě,“ podělila se s fanoušky o radost. „V dětství jsem si hrála na Hermionu a byla světem čar a kouzel totálně poblázněná,“ dodala blondýnka, která se kromě fotky s Danielem nezapomněla pochlubit ani fotkou z dětství, kde má na sobě kostým filmové Potterovy kamarádky Hermiony Grangerové.

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu...

Video se připravuje ...

„Chtěla jsem i na casting do Anglie, a myslela si, že mě na nějakou roli určitě vyberou,“ zavzpomínala herečka a influencerka.

Mariana Prachařová vyvedla nejmladšího bráchu! Syn Prachaře a Rybové mal náušnice, rukavičky a flitry

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
24. 2. 2024 • 00:42

Daniel si asi řekl:"Bože,vždyť se říká,že Češky jsou hezký a teď vidím ,že to není pravda."To je taky jedna z "rádoby celebrit" co nic nedokázala,nic neumí a nebýt rodičů,tak o ní nikdo neví.

AHel
8. 12. 2023 • 12:42

má plastiku nebo hooodně nepovedené fotka, vypadá tam jak "stará" Madona...

rydlo
8. 12. 2023 • 09:16

Podle výrazu v očích Daniela je vidět, jak je „nadšený”, že se mu vnutila na foto tato kráska s „kouzelným úsměvem”. A to se neví, jak se tvářil pod rouškou. Asi by to stálo za pohled. Teď už snad bude Marjána spokojená se svým zviditelněním, tuto událost opakují snad všechny bulvární noviny a časopisy u nás jako událost roku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.