Pláč u Tomešů, smutná Agáta aneb... Mikuláš u celebrit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pláč u Tomešů, smutná Agáta aneb... Mikuláš u celebrit!

Jak Mikuláše prožili slavní?
Jak Mikuláše prožili slavní? (archiv Blesku)

5. prosince obcházel české domácnosti Mikuláš s čerty a anděly. Výjimkou nebyly ani rodiny celebrit. Do některých dorazili čerti poněkud strašidelní, do jiných naopak spíše roztomilí.

Herci ze seriálu ZOO Sabina Laurinová (51), Šimon Bílina (28), Lucie Šteflová (28) a Jiří Ployhar (47) se oblékli za pohádkové bytosti a vydali se rozveselit malé pacienty do Thomayerovy nemocnice. Děti přišla postrašit i další hvězda ZOO, Denisa Nesvačilová (32), spolu s reportérem a moderátorem Josefem Mádle (31), který se převlékl za Mikuláše. Zato na Agátu Hanychovou letos Mikuláš dopadl hořkosladce. Minulý rok totiž svátek slavila ještě se svou babičkou Olgou (†98). Ta ovšem o měsíc později odešla na onen svět.

Válka Vémoly s Kinclem a soud Agáty se Soukupem. A Hamás vnikl do Izraele tunely!

Video se připravuje ...

Na slzy došlo v rodině Romana a Míši Tomešových. Neplakali ale Kristián (6) s Jonášem (5). Kluci totiž dojali dospěláky, když slíbili, že už budou hodní a bratrsky se objali. „Když děti rozpláčou mámu, tátu, anděla i čertici,“ dojímala se herečka a zpěvačka Míša Tomešová (32). Mikuláš s andělem a čertem letos s návštěvou nevynechali ani rodinu bijce Karlose Vémoly (38). „Lili se vůbec nebála, Rockynek plakal, ale jakmile dostal balíček, na strach zapomněl,“ svěřila se Lela (34). 

Michaela Tomešová: Po 13 letech mám v létě volno!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
8. 12. 2023 • 18:47

,,, Sabina je pořád krásná ženská , škoda že nemá štěstí na chlapy !

Marián Potůček
7. 12. 2023 • 11:45

Sabinka je moc krásný anděl radost pohledět. Dost to slušelo i Lele moc pěkná paní zápasníková. Karel na fotce není tak tu hezkou fotku nikdo nekazí. Ten si asi odskočil za jednou ze svých početných milenek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.