Láskyplná slova od mámy Binias? Ať si Ornella políbí pr*el | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Láskyplná slova od mámy Binias? Ať si Ornella políbí pr*el

Reality show Štiky (2018)
Reality show Štiky (2018) (FTV Prima)

Vztahy mezi Monikou Binias (51) a Ornellou Koktovou (30)  jsou dlouhodobě pod bodem mrazu. Možná se nelze divit. Světlo světa totiž spatřují díky novému podcastu Agáta a Ornella show pikantní detaily. 

Podle Ornelly jdou praktiky, ke kterým se uchýlila Binias, daleko za hranice slušného chování. Monika se totiž měla obohatit na fotkách dětí své dcery, které bez svolení prodala bulváru. „Tady se prodávají fotky dětí, udělala mi to za zády moje matka a já z toho nic neměla, jenom jsem to odrodila. Hnus,“ naznačila Ornella v novém pořadu. 

Ornella Koktová: Kazma mě vezl do porodnice! Choval se jako magor!

Video se připravuje ...

Reakce přišla záhy. „K takovému doslova hnusu, který Ornella vypustila z pusy, se snad ani nebudu vyjadřovat,“ běsnila Binias po přímé otázce redakce eXtra. „Jak bych mohla prodat fotky dětí, když dvě z nich jsem nikdy neviděla? Viděla jsem pouze Quentínka, kterého jsem hlídala a kupovala mu oblečení do jeho 6 let. Jediné, co jsem udělala, bylo, že jsem prodala bulváru tu událost v podobě porodu. Bylo to ale se souhlasem Ornelly a z té částky jsem neviděla vůbec nic. Ornella u nás tehdy ještě žila a peníze se použily na její potřeby a také na Quentina, protože Pepa Kokta dlouho dával od všeho ruce pryč,“ tvrdí zarytě Monika. 

„K Pepovi se stěhovala až ve chvíli, kdy bylo Quentinovi nějakých 6 měsíců. Do té doby žila u nás a Pepa nedal ani korunu. Ani během těhotenství nic nedával. Já mezitím udělala pokoj pro Quentina,„ plivala dál oheň. Nakonec přidala i všeříkající dovětek. „Ať si Ornella políbí pr*el a vypláchne si svou prolhanou hubu mýdlem! To bych jí vzkázala! Ještě bych dodala, že kdyby nebylo mé osoby, tak po ní neštěkne ani pes!“ 

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
26. 1. 2024 • 21:18

Celá rodina Štiková je silně praštěná. Nevím, proč se vůbec o těch trapných, bezvýznamných nulách píše.

fjdksla
26. 1. 2024 • 14:31

Nevycházejí spolu, ok, to se někdy stane, ale lepší by bylo, kdyby obě držely ústa a ignorovaly se.

AliAlice
26. 1. 2024 • 13:31

Podařená famílie !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.