Vytočená Monika Binias: Ornella otevřela staré rány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vytočená Monika Binias: Ornella otevřela staré rány

Ornella Koktová
Ornella Koktová (Instagram, CNC)

Ornella Koktová (31) momentálně bojuje o přežití v reality show Survivor.  Hned v prvním díle brunetka zmínila svou matku Moniku Binias (51), díky které si prý prožila těžké dětství. 

„Ve svém životě jsem pokořila hned několik výzev. Jedna z nich je, že jsem zvládla dětství se svojí matkou, a pak určitě tři porody. Z toho jsem dvakrát v podstatě umřela, takže zvládnu hodně,“ řekla Ornella v Survivoru. Monika nejspíš nečekala, že její nejstarší dcera v televizní show otevře staré rány, ale rozhodla se, že se k celé situaci vyjádří stručně a jasně.

Ornella Koktová: Kazma mě vezl do porodnice! Choval se jako magor!

Video se připravuje ...

 „Jo jo, strašné dětství se mnou,“ napsala na svůj Facebook Binias a jako důkaz přidala i několik archivních fotografií, na kterých si s malou Ornellou užívají na horách nebo jezdí na koních. Mezi matkou a dcerou koluje zlá krev už několik let a nezdá se, že by se v nejbližší době schylovalo k usmíření.

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
3. 3. 2024 • 07:18

Odsoudit je velice snadné. Položil si někdo otázku, proč Ornella nalezla klid a pohodu u stárnoucího chlapa vzhledu chabého, bez zubů...? Bez peněz a zázemí ? Evidentně nalezla to, co jí v životě chybělo. Není přelétavá, je oddanou ženou v dobrém i zlém...a ta její chemlonová matka má pocit, že koně, nebo lyže nahradí lásku a objetí ? Pokud by byla Ornella rozmazlený fracek, zakotvila by v náručí majetného a životem by proplouvala jako mnohé ty české rádoby hvězdičky. Ona bojuje, umí se postarat a stojí pevně na nohou.
V tomto případě děti nemůžou za své rodiče, jelikož ta její matka je mementem, jak nemá vypadat stárnoucí žena po boku mladíka, honba za mládím a slávou... mimochodem, co předvedla v Prostřenu bylo k smíchu. Na rozdíl od její dcery, neumí ani vařit !

perennis
3. 3. 2024 • 07:13

Asi bych se k tomu nevyjadřovala. Nikdo z nás s nimi nežil a tak nemá právo soudit. Pěkný den všem, hlavně těm co píší slušné příspěvky bez potřeby kohokoliv urážet 😉

perennis
3. 3. 2024 • 07:11

Asi bych se k tomu nevyjadřovala. Nikdo z nás s nimi nežil a tak nemá právo soudit

jimmynka
2. 3. 2024 • 14:33

Ne, že by Binias byla něco extra, ale Ornella je hloupé a nafoukané nic.

Marie Nováková
1. 3. 2024 • 13:16

Ornela je rozmazleny zlý spratek.Jeji máma možná je drzkata ale pro tuhle jednoduchou blbou Ornelu udělala v době kdy se na ní ten její Kokta vykašlal a nechal jí s pupkem sedět maximum.Ornela se k mámě chová jako dobytek a jednou se jí to všechno vrátí.Nevdecna číča

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.