18letá dcera Jirešové (46): Mejdan za bílého dne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

18letá dcera Jirešové (46): Mejdan za bílého dne!

Ivana Jirešová s dcerou
Ivana Jirešová s dcerou (Archiv Blesku)

Chtěla být u toho, ale nesměla své holčičce ani zatleskat. Bývalá barmanka z Ordinace Ivana Jirešová (46) strávila uvedení nového seriálu Lež na pláži, v němž hraje její dcera Sofie Höppnerová (18), v kajutě za žaluziemi. Oficiálně totiž stále soutěží v Survivoru. Nakonec ale musela zasáhnout...

Její dcera dostala pozvánku na loď Cargo Gallery na Rašínově nábřeží, kde Prima v pondělí odpoledne slavnostně uváděla svůj osmidílný seriál o lásce na chorvatských plážích. Sofie v něm totiž hraje jednu z hlavních postav – zhrzenou animátorku Hanku.

Ivana Jirešová: Děsivá úzkost na zubařském křesle!

Video se připravuje ...

Ztráta stability

Hosté se začali scházet ve tři hodiny odpoledne a krom perlivého vína na uvítanou měli k dispozici jen pár lahví vína na baru. Sofie si během projekce nechala nosit jednu skleničku za druhou. „Byla dost veselá a měla problémy stát rovně,“ řekl Aha! jeden z pozvaných hostů. Ztracenou stabilitu pak našla v mladíkovi Matouši Rassoavovi, kterého se přidržovala. „Ne, nic spolu nemáme. A víc bych k tomu neříkal,“ vymlouval se absolvent taneční konzervatoře, i když se s ní držel za ruku a objímal ji. 

Zasáhl otčím

Deník Aha! se pak pokusil herečku vyzpovídat samozřejmě se zeptal, jaké to je mít mámu zase zpátky doma. „Jak to víte?“ smála se Sofie. Máma Ivana byla přitom celou dobu schovaná na horní palubě lodi. „Změnilo ji to. Přijela úplně vychrtlá, váží asi pětačtyřicet kilo. Ale mamka je hrozně silná osobnost,“ řekla nakonec Sofie a nejistým krokem vyšla ven.

Survivor 2024: Yenifer o Denisině taktice

Video se připravuje ...

Tam už ji máma, která neměla o ničem tušení, přispěchala na pomoc. Naštěstí byl nablízku i zpěvák Viktor Dyk (55) hereččin bývalý přítel, který Sofii dlouho vychovával. Bývalý otčím jí přinesl kytičku dárek a dost možná zpravil i její mámu, že Sofie už by měla jít domů... 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.