Ornella v křečích a bolestech! Vyčerpané tělo vysílá varovné signály | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ornella v křečích a bolestech! Vyčerpané tělo vysílá varovné signály

Ornella pro Blesk popsala detaily svého kolapsu.
Ornella pro Blesk popsala detaily svého kolapsu. (archiv Blesku)

Tuhle otázku si klade spousta fanynek drsné reality show Survivor – jak soutěžící z řad dam řeší na ostrově menstruaci? Detaily, které se rozhodně neposlouchají hezky, nyní prozradila jedna z posledních odpadlic, influencerka Ornella Koktová (31).

Chladné noci, tropické dny, spaní na tvrdých prknech, soutěže s všelijakými překážkami – a do toho se ženám ozve nemilá fáze menstruačního cyklu. Pro ženy na ostrově jde o hotové peklo na zemi. „Chlapi si neumí představit, jakou komplikací to je. Hlad, je ti zle, do toho ti přijde menstruace. Máš křeče, bolesti a máš jít na souboj,“ svěřila se Koktová v rozhovoru pro Super.cz.

Ornella Koktová po konci v Survivoru: Halucinace a kolaps!

Video se připravuje ...

K tomu všemu je tělo rozhozené po časovém posunu, změně podnebí, nepravidelném spánku i velmi chabém jídelníčku v podobě kokosů a pár ryb. Což má na ženské tělo pochopitelně vliv. „Menstruace se mi úplně rozhodila. Všem holkám se nám to synchronizovalo. Naprosto. Měly jsme to ve stejnou dobu,“ vzpomíná Ornella, která je skutečně velmi ráda, že už je doma. Na dny, kdy zažívala nesnesitelné bolesti a musela ze sebe na výzvách vydat maximum, nevzpomíná v dobrém.

Survivor 2024: Odchod Ornelly

Video se připravuje ...

„Já měla ženské dny v den výzvy, kdy jsem musela hodit záda na klouzačku a pak plavat. Doma mě Pepa, když mám menstruaci, vidí v županu, dá mi čokoládu a já ležím v křečích. Nechápal, že jsem dávala takové výkony. Prášek na bolesti mi nikdo nedal,“ dodala Koktová s tím, že jedinou menstruační pomůcku, která byla od produkce zajištěna, byly tampóny. Tak aspoň že tak…



Přečtěte si
hejhej
18. 3. 2024 • 07:56

Kdo je ta Ornela, že se o ní píše ? Nějaká nula, která se trapně zviditelňuje ?

XYZ3
17. 3. 2024 • 13:59

Bez make-upu vypadá trochu Marfušoidně, jinak asi nic neslyšela o postponovaní cyklu ..

defakto
17. 3. 2024 • 13:28

... ten její muž je světec , žít s takovou k.r.á.v.o.u !

XYZ3
17. 3. 2024 • 12:37

A má zase rok co psát.. Myslela jsem, že tam jela dobrovolně 🥺

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.