Plamínek a jeho návrat do televize: Slavného věštce ulovila Nova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Plamínek a jeho návrat do televize: Slavného věštce ulovila Nova!

Do Superlovu přišel soutěžit Vlastík Plamínek. Vzal si i svůj ikonický buben!
Do Superlovu přišel soutěžit Vlastík Plamínek. Vzal si i svůj ikonický buben! (TV Nova)

Superhrdinové se schopností správně odpovědět téměř na jakoukoliv otázku ovládnou jarní sobotní večery v televizním vysílání Superlovu. O pohádkové výhry přitom přijdou hrát bývalý moderátor Martin Severa (68) či proslulý věštec Vlasta Plamínek (63)!

Pořad Superlov je »super verzí« oblíbené vědomostní soutěže Na lovu. Soutěžící si v něm ale mohou přijít na mnohem vyšší sumu peněz – každý v něm totiž bojuje sám za sebe, a to proti dvěma až pěti lovcům. Ve hře je přitom až milion korun! „Po loňském úspěchu pořadu se do druhé série přihlásilo obrovské množství lidí. Utkat se s lovci přišli například někdejší moderátor Televizních novin Martin Severa, hokejista David Růžička nebo nejslavnější český věštec Vlastík Plamínek,“ prozradila kreativní producentka Veronika Mikysková.

Blesk Podcast: Doktor Vševěd odhalil tajemství svých vědomostí

Video se připravuje ...

Vlastík Plamínek (vlastním jménem Vlastimil Brůček) přitom v soutěži pořádně rozvířil vody, jak je ostatně jeho dobrým zvykem. Do studia dorazil v dlouhém kimonu se svým proslulým bubínkem a užíval si pozornosti, kterou na sebe strhne, kamkoliv přijde.

V Jakubovi Kvášovském (45) alias Kalkulátorovi zanechal díky své extravaganci dokonce největší dojem ze všech soutěžících. „Do natáčení jsem ho vůbec neznal, tak jsem se nestačil divit,“ přiznal. První premiérový díl druhé série Super lovu uvede TV Nova v sobotu 23. března ve 20:20 hodin.

Borhyová jako sexy pumpařka a nahý Sokol s Hámou!

Video se připravuje ...

Superlov naostro Víc než věštec Plamínek ale moderátora Ondřeje Sokola (52) překvapil pan Milan z Roudnice na Labem, který přišel v tradiční skotské sukni! A protože se pod kiltem nenosí spodní prádlo, přivedl nejednoho z lovců do rozpaků. Ve studiu je totiž lesklá podlaha, která funguje jako zrcadlo a mnohé tedy odráží. „My to vidíme,“ potvrdila Belladonna. „Úhel dopadu se rovná úhlu odrazu, takže tady je to vidět krásně,“ dodal ještě se smíchem Kalkulátor.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.