Co se děje s Gregorovou? Úplně zmatená, nožky šejdrem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co se děje s Gregorovou? Úplně zmatená, nožky šejdrem

Hana  Gregorová
Hana Gregorová (Profimedia.cz)

Kývnout v jednasedmdesáti letech na účast v nelítostné taneční soutěži Let´s Dance, to chce sakra odvahu a Hana Gregorová každý další díl jen ukazuje, že se nebojí žádné výzvy. S grácií vyšvihla i svižný quickstep a kromě popleteného konce, kde se trochu ztratila svému tanečnímu partnerovi a vsadila na sílu improvizace, jednomyslně oslnila porotu. 

Pro hodnocení porotců si Gregorová doslova přicupitala za bouřlivého potlesku publika. A měla pro co. Porota byla z výkonu hodného pravé dámy naprosto nadšená.

„Absolutně tě obdivuji. Bylo tam všechno – grácie, ladnost, byla jsi nádherná, já jsem žádnou chybu neviděla. Klobouk dolů před tebou,“ prohlásila dřívější vítězka soutěže Nela Pocisková. „Z tebe jdou životní zkušenosti, je to úplně jiná úroveň charismatu než u někoho jiného. Ano, ty nožky si šly svůj vlastní příběh, ale to se mi líbilo,“ vychválila ji do nebe Adéla Vinczeová.

Hana Gregorová na premiéře syna Ondřeje: Co prozradila o jeho třetí svatbě?

Video se připravuje ...

Bylo patrné, že radost ze sebe sama má i herečka. „Já mám strašně ráda pozitivní kritiku. Já si myslím, že každý to má tak, jak si to nastaví. Róbert e trpělivý trenér,“ promluvila po vystoupení. 

A zatímco publikum herečku chválí, diváci od obrazovek nabývají názoru, že už by měla soutěž opustit. „Hanička je trapas, figurína z panoptika,“ píše zlý komentář například jedna z nespokojených divaček. „Úžasné? Strašné, tváří se, jako kdyby už vyhrála soutěž,“ cituje eXtra.cz další. 

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Janka Murka
21. 3. 2024 • 10:26

Pani gregorova je arogantna zena - spolu aj s dcerou Rolou. Videla osm ich rozhovor po prvom kole sutaze s jednou novinarkou, ku ktorej sa spravali povysenecky a na kazdu otazku reagovali ironicky. Juhoamericnovi liezla do zadku, ale jedna bezvyznamna novinarka je pre nu na smiech.

fjdksla
21. 3. 2024 • 07:28

Obdiv za to, že to fyzicky zvládá. Jsem o dost mladší než ona, ale bez bolesti neudělám krok, a obout si boty na podpatku je nemyslitelné.

bella.
20. 3. 2024 • 22:59

ginkognito
--------------
z toho si beru, že ginkognito n e m á odvahu, když to tahle dorazila v komentu.
Jinak - Gregorka je trapárna a nějak nevím, proč k tomu přiřazovat nějakou odvahu.

bella.
20. 3. 2024 • 22:56

Nela Pocisková netuší co slovo charisma znamená!
To je vše co jsem si z článku já odnesla

Jana zelená
20. 3. 2024 • 18:56

Je v to trapná ženská hraje si na mladou ale ztrapnuje se a dělá ostudu stejně jako její namyšlený syn. Jablko nepadlo daleko od stromu. PanBrzobohatý byl pan herec a tito dva dělají ostudu. Ještě že požíváji jméno Gregor...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.