Gregorová 11 let po smrti Brzobohatého (†79):
Vyznání na sociálních sítích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gregorová 11 let po smrti Brzobohatého (†79):
Vyznání na sociálních sítích!

Hana Gregorová zavzpomínala na manžela Radoslava Brzobohatého
Hana Gregorová zavzpomínala na manžela Radoslava Brzobohatého (Facebook, herminapress.cz)

Jak ten čas letí! V úterý to bylo již 11 let, co nás opustil herec Radoslav Brzobohatý (†79). A dnes by si svým oblíbeným červeným Svatovavřineckým vínem připil na 91. narozeniny. „Dejte si dvojku Vavřinečka!“ vyzývá jeho věrné diváky vdova Hana Gregorová (71).

V den výročí smrti zveřejnila fotografie z rodinného alba a poslala svému milovanému muži dojemný vzkaz do nebe. „Moji milí přátelé, čas tak neúprosně letí a dnes je to jedenáct let, co odešel hrát do nebeského divadla, můj milý a úžasný muž, spravedlivý Moravák, tělem, duší i charakterem. Budu navždy vděčná osudu, že se naše cesty zkřížily, že jsem milovala a byla milována tak úžasným člověkem,“ vyznala se Gregorová. „Věnujte mu klidnou vzpomínku, dejte si »dvojku Vavřinečka« a věřte, že ho tam nahoře určitě potěší. Lásko moje, moc mi chybíš, ale ty víš...“ zakončila své vyznání na facebookovém profilu. „Nevadí, že to bude slivovička?“ reagoval herec Miloslav Mejzlík (72), který je hereččin letitý kamarád. „Milý můj drahý, nevadí!“ odvětila mu vdova po Brzobohatém.

Do pořadu Inkognito zavítala Hana Gregorová. Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová museli hádat, o koho jde!

Video se připravuje ...

Měl rád život a ženy

Jeho vysportovaná figura, charisma a humor podlamovaly kolena řadě žen. Proto není divu, že se Brzobohatý za svůj život třikrát oženil. A nebyly to jeho jediné ženy, o čemž se na jeho pohřbu zmínila sama Gregorová. „Netruchlete, Radek měl život rád. Vítám všechny jeho legální i nelegální ženy. Všechny jsme rády, že jsme mohly kráčet kus života vedle něho,“ řekla velkoryse vdova Hana, která s Radkem měla syna Ondřeje (40) a vychovali spolu její dceru Rolu (45) z předchozího vztahu.

41 minut boje o život

Radek Brzobohatý v roce 2012 nepřežil prasklou břišní výduť. I když lékaři v IKEM o jeho život bojovali 41 minut, bohužel se ho zachránit nepodařilo.

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.