Gregorová jako paní Koptíková? Slova o veselce s básníkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gregorová jako paní Koptíková? Slova o veselce s básníkem

Vezme si nakonec Hana Gregorová svého básníka?
Vezme si nakonec Hana Gregorová svého básníka? (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, D. Malík, archiv)

Ačkoli vztahu Hany Gregorové (70) a kontroverzného básníka, který proslul zejména prozrazováním detailů z ložnice, Ondřeji Koptíkovi (38), nedávala veřejnost moc šancí na přežití, ukázalo se, že jim věkový rozdíl náramně svědčí. Koptík navíc nedávno také prozradil, že by se klidně oženil. 

Ženatý už jednou byl, vztah ale neunesl rozdílnost povah. Opravdovou lásku našel Ondřej Koptík až po boku o dvaatřicet let starší Gregorové a věří, že napořád. „Když jsem Hanku poznal, tak mě okouzlila svou osobností. Neskutečným charismatem, sečtělostí, inteligencí, ženskostí. Dnes vím, že Hanka je parťák do nepohody,“ vysekl jí poklonu pro Život v Česku. 

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší!

Video se připravuje ...

Gregorovou je Koptík okouzlen i po letech stejně jako na začátku, i na Haně je vidno, že našla to, co hledala, a tak se nabízí otázka, zda by do toho tihle dva už neměli také praštit - ostatně žádost o ruku v minulosti již proběhla. 

„Rozhodně bych si Hanku vzal, ale je to jen má touha a mé přání. Kdyby se Hanka chtěla vdávat, tak se mnou může počítat. Pokud se tak někdy stane, tak je to spíš otázka budoucnosti, ale nikdy neříkej nikdy,“ míní Koptík. 

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Květoslava Velanova
3. 6. 2023 • 18:58

Taková povedená rodinka. Matka má o 32 let mladšího, synáček zase starší. A Koptįk by chtěl veselku, ale je trpělivý, počká. Do 80 ky má Hana ještě 10 let. A pak přijdou na řadu děti. Pan Radek se musį v hrobě obracet.

lekno
3. 6. 2023 • 09:50

Tak to si nemyslím, že chce dědictví. Jemu nejde o její majetek. Jde mu o ni, opravdu ji chce. Stačí se podívat na ty jeho výrazy tváře, když se na ni dívá. On nefunguje jako gigolo, nedělá to pro peníze. Je mi ho trochu líto. Myslím, že nic od ní nezdědí, ani finančně nezíská. Lidé jsou různí a důvody jejich jednání taky různé – v jeho případě, neveřejné..

Uživatel_5557449
3. 6. 2023 • 07:21

P.Koptík je nesmírně trpělivý.Doufá že si ho nakonec Hana vezme, ať pak může dědit 😂

stoura
3. 6. 2023 • 05:20

Dříve se říkalo že na starém kole se nejlíp naučíš jezdit, tak Koptíku bacha na pády!!!

Genevive Winklerová
2. 6. 2023 • 11:00

Názory lidí logicky jsou různé...ale ve všem se je odchod zajisté shodnou všichni jestli jsi chudák nebo průměr či bohatýr jediná spravedlnost pro všechny je odchod řeknu do "nebe"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.