Gregorová konečně kápla božskou: Tohle je můj největší problém | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Gregorová konečně kápla božskou: Tohle je můj největší problém

Herečka je žena od rány!
Herečka je žena od rány! (Profimedia.cz)

Herečka Hana Gregorová oslavila před pár dny 71. narozeniny. Ani jako sedmdesátnice neztrácí šarm a svůj pověstný elán. Stejně tak ovšem přiznala problém, kterého se ne a ne zbavit!

Zatímco před rokem uspořádala ke svým kulatinám větší oslavu i s cimbálovou muzikou, letos se herečka Hana Gregorová držela nohama na zemi. „Kulaté jsem měla minulý rok a tyto jsou jen takové normální. Takové, že díky bohu, že jsem tu zase o rok déle,“ řekla skromně v rozhovoru pro slovenský web Nový čas.

Herečka je rovněž důkazem, že na změny není nikdy pozdě. Sama přiznala, že by si chtěla zlepšit svou kondici. „Kondičku mám strašně bídnou. Něco mi spadlo pod takovou skříňku a musela jsem se ohnout, ale zase jsem vstala. Takže nemám žádnou, tak jsem si řekla, že asi by bylo dobré cvičit,“ kriticky se zhodnotila Hana Gregorová, která o sebe v mnoha ohledech ráda pečuje a taková móda jí rozhodně není cizí.

Gregorová přišla podpořit syna Ondřeje: Věřím, že to bude ještě lepší!

Video se připravuje ...

S tím ovšem souvisí i fakt, že svůj šatník pravidelně zásobuje novými módními doplňky, což, jak sama přiznává, je už alarmující. „Můj největší problém je šatna, tedy skříň a boty a kabelky,“ přiznala Gregorová, jež se však přebytečného oblečení umí zbavovat a zlepšuje tím náladu svým blízkým. „Když vyprázdním šatník, tak udělám pytle a dávám je kamarádkám a dělám radost jiným,“ dodala s úsměvem Hana Gregorová.



Přečtěte si
Sýkorka Borka
24. 8. 2023 • 12:04

Rada by som vedela, či to "tí ostatní" aj nosia,alebo hádžu do kontajnerov...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.