Gregorová ve slovenské Let´s Dance: Syn Ondřej přiznal obavy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gregorová ve slovenské Let´s Dance: Syn Ondřej přiznal obavy...

Hana Gregorová o sobě říká, že je stará raketa.
Hana Gregorová o sobě říká, že je stará raketa. (Foto Aha! – Karel Kopáč, TV Markíza, ČT, ara)

Nejstarší účastnicí slovenské taneční show Let´s Dance je Hana Gregorová (71). Její syn Ondřej Brzobohatý (41), který si před lety prošel českou StarDance, jí drží palce, ale také se strachuje o její zdravotní stav!

Účast herečky a vdovy po Radkovi Brzobohatém (†79) v taneční soutěži,která už za několik dní odstartuje na TV Markíza, byl pro mnohé velkým překvapením. „Těším se na show Let‘s Dance. V tomto věku si myslím, že tam budu jediná stará raketa. Doufám, že zvládnu alespoň první tanec a že to mého tanečního partnera fyzicky nezničí. Ale věřím, že to bude příjemné a hezké,“ řekla sama Gregorová. Velkou oporu má ve svých dětech. „Jsem rád, že do toho šla,“ řekl Aha! syn Ondřej. „Často jí volám, kontroluji jí, ptám se na její zdravotní stav. Zatím to zvládá a je nadšená,“ svěřil Brzobohatý. Máma mu na oplátku posílá videa z tréninků. „Už jich mám několik ve své sbírce,“ prozradil Ondřej.

Hana Gregorová na premiéře syna Ondřeje: Co prozradila o jeho třetí svatbě?

Video se připravuje ...

„Máma tancuje opravdu hezky, na rozdíl ode mě. Charakterizovat mě jako skvělého tanečníka, je výsměch všem, kteří se tím živí,“ říká muzikant, který se ve StarDance 2013 probojoval s tanečnicí Evou Krejčířovou (43) do pátého kola. Na přímém přenosu prvního večera Let´s Dance v neděli 3. března bude ke své velké lítosti chybět. „Mám představení, ale druhé kolo už si s manželkou ujít nenecháme!“ dodal Ondra.

Fandí jí i snacha

Daniela Z účasti tchyně je nadšená i Daniela (45), která ještě jako Písařovicová tančila ve StarDance 2018. „Zatím jsou v půlce tréninků, ale myslím, že mají s tanečníkem hodně našlápnuto. Opravdu je to moc pěkné,“ tvrdí snacha Brzobohatá.

Do pořadu Inkognito zavítala Hana Gregorová. Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová museli hádat, o koho jde!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
20. 2. 2024 • 16:20

Baba jedna šikovná!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.