Gregorová nemohla Brzobohatého ani vidět: Mrazivé důvody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 11. února 2025

Svátek slaví Božena, zítra Slavěna

Gregorová nemohla Brzobohatého ani vidět: Mrazivé důvody

Herečka Hana Gregorová (71) přišla o svého milovaného manžela Radka Brzobohatého (†79) už před téměř 12 lety. Černovláska nyní přiznala, že za manželem truchlila déle, než si mnozí mysleli. Ještě donedávna prý nemohla vidět ani Radkovu fotku, aniž by neplakala.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
08. 05. 2024 13:31

Pan Radek B. mi byl docela sympatický do té doby, než opustil p. Jiřinu B. Podle mě, při ní ještě měl v sobě jistou přitažlivou mužnou jemnost a citlivost - jeho tvář tím zářila. No po rozchodu s ní tohle úplně ztratil. Změna výrazu obličeje – změna celé osobnosti.. Přijde mi, že Hana G. ovládla jeho tělo podobně, jak se psalo v té knize o Angelice, kde někdo řekl cosi ve smyslu, že Montespanka neomezeně vládne nad tělem krále Ludvíka XIV. Až na jeho srdce – tam nevládla.. Tím nechci naznačit, že by se Hana G. podobala vzezřením na Athénais M., to ani náhodou. Jen takové srovnání ohledně vztahů.. Viděla jsem ho, jak se díval na Jiřinu B. v jejich posledním společném filmu. Mám pocit, že v jeho srdci měla ona stále své místo i když to tajil. A bylo mu moc líto, že jí ublížil.. Myslím, že kdyby Hana G. až tak enormně moc milovala Radeka B. - jak to dnes prezentuje před veřejností - nechovala by si poslední roky mladého milence. Nebyla by toho totiž shopná. Její srdce a láska k bývalému manželovi by jí to nedovolily. Opravdu - jen herečka..

Uživatel_5489754
09. 05. 2024 10:36

Aký psychologický výklad si podala...ale treba uznať, že Gregorová mu porodila syna, s čím u Bohdalovej nemohol rátať...muži vždy idú za ženami, kde si môžu dokázať svoju plodnosť...s Gregorovou vytvorili rodinu, či to prijmeš, alebo nie.

lekno
09. 05. 2024 11:52

Uživatel_5489754: Nemyslím si, že se hrnul pan Radek za p. Hanou právě z důvodu její plodnosti. Muži nejdou za ženami vždy jen kvůli tomuto.. Když si s ní začal, nemohl ještě vědět, že bude mít syna Ondru. Mám svůj názor na věc a podrobněji to tady nebudu rozebírat.. Ale nelíbí se mi, že ani nepočkal na rozvod s p. Jiřinou a už jsi to začal rozdávat s Hanou. Nebyl on žádný svatoušek ohledně vztahů s ženskými.

jiri vorel
08. 05. 2024 12:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Uživatel_5489754
09. 05. 2024 10:37

...viděl na ní právě toho Ondru, kterého by mu Bohdalka nikdy nedala.

hejhej
11. 05. 2024 11:39

Uživatel ......Dítě měl z prvního manželství. Spíš to vypadá, že se na něho Gregorová silně nalepila

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.